Loading...

Jaký dárek na rozlučku se svobodou? Poradíme.

06.10.2023 12:28

Upraveno: 06.10.2023 12:55

Rozlučka se svobodou je jednou z nejvýznamnějších událostí v životě budoucího manželského páru. A co by to bylo za rozlučku bez originálních a nezapomenutelných dárků? Proto vám přinášíme několik skvělých tipů na dárky, které zaručeně potěší nastávající nevěstu či ženicha. Pořiďte ten nejlepší dárek na rozlučku se svobodou nebo si vyberte originální svatební dar pro novomanžele.
 

Originální přípitek na rozlučce

Vzhledem k tomu, že je rozlučka se svobodou velkou událostí, zpravidla se neobejde bez přípitku. K tomu se skvěle hodí sklenka dobrého vína. Té můžete přidat osobní šmrnc, máme totiž pro vás připraveny lahve vína s originální etiketou. Ty jsou tematicky přizpůsobené, tento významný moment tak pozvednou na ještě vyšší úroveň.

Kromě toho, že můžete darovat unikátní víno na rozlučku se svobodou, můžete k ní přidat i něco navíc. Nabízí se praktická sada na víno v hezké krabičce, která má na sobě vygravírovaný rozlučkový motiv. Tento dárek zaručeně potěší všechny milovníky vína a představuje ideální dárek na rozlučku se svobodou pro oba.
 

Sklenice na víno na rozlučku se svobodou

U vína ještě chvíli zůstaneme. Pro ten nejlepší zážitek můžete přidat vínovou sklenici s gravírovaným motivem. Design je přizpůsoben přímo na rozlučku. Nejenže zpříjemníte přípitek, ale sklenice na víno na rozlučku se svobodou navíc zůstane milou vzpomínkou na tento speciální okamžik. Jde o skvělý dárek pro nevěstu, ovšem ocení ho i muži s láskou k vínu.
 

Sklenice na rozlučku se svobodou - Sablio.cz
 

Půllitry jako dárek na rozlučku se svobodou

Pokud vybíráte dárek spíše pro pivaře, můžete namísto vínové sklenice zvolit půllitr na rozlučku se svobodou. Ten se samozřejmě skvěle hodí na popíjení piva a dalších nápojů během akce, ale také zůstane jako trvalá vzpomínka. Díky tomu jde o perfektní dárek na rozlučku se svobodou pro ženicha, případně i nevěstu.
 

Tematický hrnek na rozlučku se svobodou

Nabízí se i varianta pro ty, kteří zrovna neholdují alkoholu. Jde o hrnky – vybírat můžete z klasických keramických, ale k dispozici jsou i plecháčky. Samozřejmě jsou opatřeny tematickým motivem. Design hrnku na rozlučku je originální, jde přitom o dárek, který najde využití v každé domácnosti. Hodí se tak jako dárek na rozlučku se svobodou pro muže i ženy.
 

Hrnek na rozlučku se svobodou - Sablio.cz
 

Něco dobrého na zub

Poměrně univerzálním dárek na rozlučku se svobodou představují sladkosti. V nabídce najdete rozmanité možnosti – bonbonky či karamelky na rozlučku se svobodou. Jde o milou pozornost, ovšem to nejlepší je, že krabičku lze využívat pro různé účely, když sladkosti dojdou. Lze do ní uschovat různé drobnosti a bude stále připomínat výjimečný den.
 

Prkénko jako originální vzpomínka

Pokud hledáte něco netradičního, pak se nabízí prkénko s motivem na rozlučku. To je zdobeno gravírovaným motivem. Může se stát dekorací kuchyně a sloužit jako hezká vzpomínka, ovšem samozřejmě ho lze využívat i při vaření. Jde tak o praktický dárek na rozlučku se svobodou pro ženu či muže, kteří rádi vaří. 

Prkénko rozlučka se svobodou - Sablio.cz
 

Naše nabídka zdaleka nekončí. Na e-shopu najdete mnoho dalších skvělých dárků. Navíc si můžete vytvořit originální dárky z vlastních fotek – například fotodeku, polštář s fotkou, hrnek s vlastním motivem a mnoho dalšího. Můžete si tak vytvořit krásné dárky pro novomanžele, například ze svatebních fotografií.

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem


 

Všechny dárky si vyrábíme sami v České republice, díky tomu máme 100% kontrolu nad kvalitou každého dárečku, který vám odešleme. Můžete se tak spolehnout, že u nás vyberete ten nejlepší dárek ke každé příležitosti.

Nejprodávanější z kategorie: Dárky k rozlučce se svobodou

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.