Loading...

Originální svatební dar: Tipy pro inspiraci

29.09.2023 16:54

Upraveno: 07.10.2023 14:33

Svateb přibývá. Jen za rok 2022 jich v České republice proběhlo více než 50 tisíc. Rozvodovost je sice vysoká a týká se skoro každého druhého páru, ale lidé na lásku pořád věří, nebojí se závazků, jsou odhodlaní udělat životní rozhodnutí a strávit dlouhé roky po boku milovaného člověka. Vybudovat s ním domov, zažít dobré i zlé a založit rodinu.

Některé svatby jsou komorní, na radnici a jen za přítomnosti svědků, jiné jsou u penzionů nebo far a s desítkami hostů z řad příbuzných, kolegů a přátel. Čím dál častější jsou i svatby v zahraničí.

Pokud už jste na tu slávu dostali pozvánku, budete muset vyřešit svatební dar pro novomanžele. A to není jen tak. Měl by mít úroveň, reprezentovat, být milý a originální a zároveň respektovat vážnost daného okamžiku. Prostudujte si také všechny svatební tradice a zvyky, aby vás nic nezaskočilo.

Zatímco na rozlučce se svobodou se můžete odvázat a nevěstu i ženicha podarovat tak, že se zardí až za ušima, na svatební hostině se takové výstřelky nehodí. Poslední roky snoubenci rozesílají seznam přání. A hosté si v dostatečném předstihu zabookují to, co chtějí pořídit.

Je to sice trochu mentorské a neromantické, ale předejde se tak nepříjemným faux-pas, kdy se potká více stejných nápadů nebo dary, které budí spíš rozpaky než radost.
 

Originální svatební dar: Tipy pro inspiraci


Nejlepší svatební dar

Pokud ale máte volnou ruku, zabruste do obchodu Sablio.cz a vyberte si z bohaté nabídky svatebních darů. Najdete u nás dárky pro nevěstu, dárky pro ženicha nebo rovnou pro novomanžele. Nebo svatební dar pro starší pár, pro příbuzné nebo dobré známé a kolegy?

Jako první promyslete, pro koho kupujete, jaká je nálada, typ oslavy nebo životní úroveň a styl hlavních aktérů. Jen tak se můžete trefit do černého a pořídit nejlepší svatební dar ze všech.

  • Téma svatby
  • Místo konání svatby                         
  • Smysl pro humor
  • Požadavky snoubenců
  • Finanční možnosti                               

Nepatříte-li do užšího jádra příbuzných nebo blízkých přátel, ale jste mezi řadovými hosty, abyste byli svědky oslavy lásky a užili si pohodový den, bohatě postačí symbolický svatební dar. Nic drahého, okázalého ani osobního.
 

Dárky pro novomanžele

Netrapte se a nevařte z vody. Zavítejte do k nám na Sablio.cz. V kategorii „Dárky pro novomanžele“ najdete spoustu inspirace. Nějaký tip na svatební dar vám dozajista padne do oka. Pro snazší orientaci jsme vybrali pár nejoblíbenějších.
 

Lahev vína pro novomanžele

Lahví vína nezklamete. Nikoho. Mámu s tátou, prarodiče, kolegy, šéfovou ani novomanžele. Můžete sice zajít do obchodu a koupit výběr z hroznů, slámové víno nebo ten nejkvalitnější ročník a nechat ho hezky zabalit, ale bude to dárek bez nápadu.

Na Sablio.cz nabízíme mnohem víc. Čtyři druhy pití (červené, růžové a bílé víno a prosecco) jsou původem ze Španělska, o objemu 0,75 litru a zdobí je etikety s milým věnováním. Strhnou na sebe veškerou pozornost a vykouzlí úsměv na tváří. Ono takové vřelé vzkázání je mnohdy víc než drahé dárky.

Etiketa vypadá slavnostně a má na sobě vyjma věnování pro nevěstu a ženicha i základní informace o objemu, obsahu alkoholu, typu vína a výrobci. Pokud tedy nemáte nápad na svatební dar a termín oslavy lásky se nezadržitelně blíží, lahev vína pro novomanžele je jistota.

Nejprodávanější z kategorie: Pro novomanžele


 

Sklenička na víno pro novomanžele

K čemu lahev vína, když není pití do čeho rozlít? Skleničky na víno představují naprostý základ vybavení domácnosti. Nemusíte mít konferenční stůl ani houpací křeslo, ale bez sady skla na vysoké nožce se neobejdete. Jde tak o vcelku praktický tip na svatební dar.

Ženich s nevěstou se hned uvidí se sklenkou v ruce, jak si užívají první dny manželství.

Personalizované produkty se těší velké oblibě. A tak není divu, že sklenička na víno pro novomanžele je jedním z nejčastějších dárků. Cenově dostupná a elegantní připomínka na jedinečný okamžik v životě.

Jen místo tradičního křišťálu je z méně křehkého krystalínu a bachraté tělo zdobí gravírování tón v tónu. Objem dosahuje 490 mililitrů a oblé tvary napomáhají prolnutí chutí vína. Díky gravírování poskočí skleničky o několik úrovní výš a potěší při každém napití.
 

Dárková sada na víno pro novomanžele

Víno i skleničky už máte. Něco ale pořád schází. Dárková sada na víno pro novomanžele je stejně důležitá jako dva předchozí tipy na dárky.

Krabička má poměrně kompaktní rozměry (15 x 17 centimetrů) a i při výšce pouhých pět centimetrů se do ní vejde vše, co milovníci vína (mezi něž novomanželé většinou patří) potřebují.

Box je z bambusu, má výraznou strukturu dřeva a jemné gravírování. Výstelka je v kontrastní černé barvy a zavírání na mosazný háček. Takovou krabičku si mohou novomanželé klidně vystavit a dát všem na odiv.                                                     

Tip: Sada lahve vína, párových skleniček a dárkové krabičky s příslušenstvím pro vinaře představuje dostatečně luxusní svatební dar. Na všech výrobcích se ale držte jednoho motivu a při balení použijte dostatek výstelky, aby nic nepřišlo k úhoně.
 

Polštář pro novomanžele

Svatební dary se pochopitelně netočí jen kolem vína. Prostor by mělo dostat i pohodlí. A to bez měkkého polštáře nepůjde. V záchvatu zamilovanosti bude pro dva nocležníky bohatě stačit jeden, ale buďte prozíraví a na časy, kdy ženich s nevěstou sundají růžové brýle a budou se chtít rozvalit vedle sebe, pořiďte polštáře pro novomanžele rovnou dva.

Polštáře mají klasické rozměry 40 x 40 centimetrů, jsou z na omak příjemné látky s hedvábným leskem a nechybí skrytý zip a vnitřní vak, aby se dal povlak bez problémů vyprat.
 

Originální svatební dar

Chcete-li trošku vybočit z řady a nahnat si drobný náskok před konkurencí, vsaďte na dárky s vlastním potiskem. Na našem e-shopu Sablio.cz můžete skrz jednoduchý program vytvořit etiketu na lahev vína nebo nechat si nechat vyrobit hrnek s fotkou, puzzle s fotkou, fotodeky, obrazy nebo jen magnetky na lednici jako milou pozornost.

Stačí vám k tomu kvalitní fotka snoubenců, pár minut na vložení do systému a drobnou úpravu a pár dní na doručení. Nic víc. Nápad je to osobní, a tak se hodí především jako originální svatební dar od svědka, který má k novomanželům blízko, důvěrně je zná a prožil s nimi spoustu dobrého i zlého.

Vtipný svatební dar si mohou dovolit jen velmi blízcí přátelé. Pokud se k nim řadíte, jsou fotodárky to pravé ořechové. Seriózní fotografii vyměňte za pikantnější připomínky vztahu novomanželů a vše doplňte šablonami, kliparty a humorným textem.

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem


 

Kvalita za plný počet bodů

Máme pod palcem kompletní výrobu všech nabízených produktů. Ani jeden nestojí stranou. Vše probíhá v naší výrobně v České republice, a tak mohou naši zaměstnanci obratně reagovat na chybky, nedostatky nebo výtky ze strany zákazníků. Vše utnou hned v zárodku. Do oběhu se tak dostávají jen dárky, které se pyšní nadstandardní kvalitou. Jedině s vědomím, že se lze stoprocentně spolehnout na prodejce, můžete dělat radost. A u svatebních darů to platí dvojnásob.

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.