Loading...

Tipy na dárek pro pivaře

21.08.2023 14:26

Upraveno: 05.11.2023 23:39

Hledáte originální dárek pro milovníka piva? Nechte se inspirovat našimi tipy na vtipné, osobní a praktické dárky, které zaručeně potěší každého, kdo si rád vychutná tento skvělý mok. Nabízí se různé možnosti, stačí si jen vybrat.
 

Půllitr na pivo s vlastní fotkou

Pokud hledáte klasiku, která najde využití v každé domácnosti, nabízí se krýgl na pivo. Jde o stylovou sklenici, ze které si obdarovaný může vychutnat různé nápoje. Bude se cítit jako na Oktoberfestu! Ovšem nepochybně jde o ideální dárek pro milovníky piva. K dispozici jsou různé designy, jistě tak vyberete perfektní nápis. Navíc lze přidat i osobní věnování.

A pokud by vás dostupné motivy přece jen tolik nezaujaly, nabízí se jedinečná příležitost vytvořit opravdu originální dárek pro pivařepůllitr na pivo s vlastním potiskem. Návrh zcela přizpůsobíte svým představám, vybrat si přitom můžete krásně zdobený či jednoduchý půllitr – a ten ozdobit vlastní fotkou.

Půllitr na pivo s vlastním potiskem - Sablio.cz
 

Půllitrem s potiskem ale naše nabídka nekončí, u nás si můžete vytvořit spoustu dárků s vlastním potiskem!
 

Vtipný dárek pro pivaře

Vtipné dárky pro pivaře rozhodně potěší, radost bude o to větší, když jde o praktickou věc. Pokud hledáte něco vtipného a netradičního, zvolte 3D tvarový polštářek. Například 3D polštářek ve tvaru piva je jedinečný, vtipný a zároveň jde o zajímavou dekoraci, která se hodí do interiéru, ale třeba i do zahradní pergoly. Navíc najde i praktické využití při šlofíku – takové dárky pro pivaře jsou ideální.

Polštářek ve tvaru piva - Sablio.cz
 

Vybírat dárky pro milovníky piva je na Sablio.cz hračka. Na e-shopu najdete rozmanitou nabídku, a to včetně dárků pro vinaře, nechybí ani dárky pro manžela, dárky pro manželku, dárky pro babičku a celou rodinu. Samozřejmě nechybí ani dárky pro přítele a mnoho dalšího.

Nejprodávanější z kategorie: Dárkové půllitry

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.