Loading...

Originální dárek pro novomanžele

21.08.2023 14:44

Upraveno: 01.11.2023 14:17

Hledáte unikátní dárek pro novomanžele? Přinášíme vám inspiraci a tipy na dárky, které dodají svatebnímu dni ještě kouzelnější atmosféru. Možnosti jsou rozmanité, jistě tak najdete ideální věc, která novomanžele potěší.
 

Svatební skleničky pro novomanžele

Svatební oslavy jsou často spjaty s popíjením. Přípitek by měl být jedinečný a nezapomenutelný, proto byste měli páru pořídit okouzlující svatební skleničky pro novomanžele.

V nabídce najdete různé motivy, zvládnete tak vybrat to pravé – ať už preferujete spíše vtipný design, či chcete zvolit elegantní dárek pro novomanžele s decentním potiskem. Skleničky navíc najdou využití i mnoho let po svatbě, mohou tak být milou vzpomínkou na velký den.
 

Skleničky na víno pro novomanžele - Sablio.cz
 

Kasička pro novomanžele

Svatba je velkou investicí, oblíbeným svatebním darem proto bývají peníze. Ovšem i ty lze darovat originálně. Nabízí se například kasička pro novomanžele – do té můžete něco přihodit, aby se páru snáze šetřilo na společný život a další dobrodružství.

Samozřejmě by to neměla být jen tak ledajaká kasička. Jedinečný dárek představuje pokladnička pro novomanžele s vlastním motivem. Zvolit můžete jejich společnou fotku či zcela libovolný design z fotografie.

Unikátní motiv je jako stvořený pro originální dárky pro novomanžele.
 

Víno pro novomanžele

Láhev dobrého vína neurazí, pokud tedy přemýšlíte, jaké dárky pro novomanžele jsou vhodné, nezapomeňte na víno. Jde o milou pozornost, která však může být originální.

Nabízí se totiž víno pro novomanžele s vyladěnou etiketou. Na výběr máte z několika možností, přičemž motivy jsou přizpůsobeny právě svatebnímu tématu.
 

Víno pro novomanžele - Sablio.cz

Dřevěné dárky pro novomanžele

Dřevěné dárky pro novomanžele jsou krásné a praktické. Záleží pouze na vás, zda se rozhodnete zvolit vtipný dárek pro novomanžele, nebo se budete držet při zemi a zvolíte něco obyčejnějšího.

Nabídka produktů ze dřeva je rozmanitá. Ovšem pro společný život novomanželů se hodí například dárková sada na víno, která obsahuje vše, co je potřeba.

Dále se nabízí okouzlující dřevěné prkénko s gravírováním – to lze využít pro kulinářské zážitky, ovšem poslouží i jako stylová dekorace.
 

Na Sablio.cz najdete pestrou nabídku, a to nejen dárků pro novomanžele. Vybírat můžete také různé dárky pro ženicha a dárky pro nevěstu. Nechybí ani dárky k výročí. Produkty jsou zdobeny krásnými a originálními motivy – pokud byste si však přesto nevybrali, můžete si u nás navrhnout dárky s vlastním motivem.

Nejprodávanější z kategorie: Pro novomanžele

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.