Loading...

Jaké vyrábíme bytové doplňky?

16.10.2023 16:09

Upraveno: 16.10.2023 16:51

Sháníte dárek, pozornost pro své blízké a přátele nebo vybavení do nového bytu? Pak jste na e-shopu Sablio.cz správně. Pyšníme se téměř nekonečnou nabídkou produktů z mnoha kategorií, od dekoračních polštářků po hřejivé deky, od skleniček na víno po půllitry, od magnetek po vícedílné obrazy. Široký sortiment nás ale od konkurence neoddělí, jdeme na to jinak.
 

Nadstandardní kvalita

Patříme mezi obchody, které mají díky kompletní výrobě v České republice skvělý přehled o výstupní kvalitě. Pracovníci bedlivě dohlížejí na každý produkt a to, co nezískalo plný počet bodů, nepustí do světa. Žádné ústupky ani kompromisy. Pod drobnohledem jsou kousky s vlastním potiskem i takové maličkosti jako magnetky na lednici. Stoprocentní spokojenost ze strany zákazníků je stavebním kamenem našeho obchodu.
 

Možnost vlastního potisku

Sháníte dárek? V Sablio.cz pro vás máme bohatou nabídku produktů, které můžete nechat potisknout fotografií z rodinného alba. Z obyčejného kousku – povlečení, hrnku, svíčky s vanilkovou vůní, z dekoračního polštářku, deky nebo lahve vína – tak uděláte jedinečný dárek s vlastním potiskem, který obdarovaného zahřeje u srdce.

Designér, kde obrázky upravujete a přikrášlujete tak, aby byl výsledek stoprocentní, zvládne ovládat i úplný začátečník. Stačí jen chuť tvořit, pár minut času a kvalitní fotografie.

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem


 

Bytové doplňky do ložnice

Ložnice je oázou klidu a pohody a ve stejném duchu byste měli vybírat všemožné doplňky. Extravagance není žádoucí, jen byste tak narušili spánek a odpočinek. Vsaďte na minimalismus, neutrální barvy, absenci ozdob a nápadných prvků a všeho, co by vás zbytečně odvádělo od relaxu a koncentrace.

Nejde ale jen o komfort při usínání. Ani ráno hned po probuzení nechcete jako první vidět změť nesourodých věcí a chaosu.

Závěsy do ložnice

V ložnici by měla být absolutní tma a ruch z ulice na minimu. K tomu dobře poslouží zatemňovací závěsy. Těžké, silné a v prospustnosti světla nekompromisní. Volte jednoduché vzory a nenápadné odstíny, které splynou se stěnami a zbytkem vybavení. Nesmí vás rušit při spánku.

Závěsy do ložnice jsou sice nepostradatelné, ale při zběžném pohledu do místnosti by měly být skoro neviditelné. Zatemňovací variantu rádi zhotovíme po předchozí domluvě, stačí nás kontaktovat přes kontaktní formulář.
 

Závěsy do ložnice - Sablio.cz
 

Záclony do ložnice

Záclony do ložnice jsou na tom podobně jako závěsy. Neupozorňují na sebe, ale práci odvedou na jedničku. Přes den zajišťují přiměřené soukromí, v noci se schovají za zatemňovací závěsy. Můžete vybírat mezi čistě bílými, s jemným vzorkem, vyšíváním nebo s jemným potiskem. Barvy nejsou nijak výrazné, a tak se nemusíte bát ani nápadných motivů zvířat nebo květin. S tlumenými odstíny závěsů se hezky doplní.                                                               

Povlečení do ložnice

Ložnice bez postele a postel bez povlečení? To nejde. V nabídce Sablio.cz máte na výběr z více než devíti set kousků a třech různých velikostí. A jako bonus si v designéru, který zvládne ovládat i naprostý začátečník, můžete nakonfigurovat vlastní potisk z rodinné fotografie. Materiál je příjemný na omak, nedráždí pokožku a častým praním nehrubne, barvy díky sublimaci neblednou. Povlečení do ložnice je jedním z kousků, u kterého se můžete lehce odvázat v barvách i potiscích. Máte rádi opice, sníte o Maledivách nebo vaše srdce bije pro stará auta? Využijte toho.

Polštářky do ložnice

Do postele mimo povlečení patří i polštářky. Ne ty, do kterých zaboříte hlavu při spánku, ale menší, dekorační, na parádu a krátký odpočinek.

Klasika s rozměry 40 x 40 centimetrů bohatě stačí, ale pokud hrajete na velikost, k mání jsou i o deset nebo dvacet centimetrů větší. Protentokrát se nemusíte držet zkrátka a vynechávat výrazné barvy a vzory. Nápadný prvek ložnice snese. Nejvíce času vám ale zabere výběr nejlepšího potisku. Zvířata, dovolenkové destinace, květiny, přírodní krásy nebo auta a oblíbené potraviny?

Nenajdete-li svého favorita, s vlastní fotografií (musí mít vysokou kvalitu) si můžete vytvořit polštářky do ložnice přesně podle svých představ. Potěšíte tak nejen sebe, ale i druhé. Jako dárek jsou totiž perfektní.

Nejprodávanější z kategorie: Polštářky


 

Bytové doplňky do obýváku

Chcete se konečně trochu odvázat a pořídit si něco, co se vymyká standardu? Bytové doplňky do obýváku jsou pro to jako dělané. Nebojte se vystoupit z řady a posunout celou místnost o level výš. Vsadíte na výraznou barvu, originální obraz nebo extravagantní sedací vaky, o které se členové rodiny poperou?                                                                                             

Obrazy do obýváku                                            

Velká plocha v obývacím pokoji si zaslouží něco extra. Barvy, nápadité doplňky, obrazy. S naší nabídkou to není problém. V nabídce máme stovky obrazů do obýváku, které na sebe strhnou pozornost. A to nejen motivem, ale i výjimečnou kvalitou, silným plátnem, výraznými barvami a dřevěným rámem, který je potažený potištěným kanvasem i ze stran.

Nejprodávanější z kategorie: Obrazy


 

Polštářky do obýváku

Sedací souprava sama o sobě je i přes netradiční tvary, materiály a barvy víceméně nudná. Chce to pár doplňků. Ideálně v podobě polštářků do obýváku. Ty dobře poslouží jako dekorační prvky i jako parťáci pro lenošení. Pokud navíc přidáte originální potisk (můžete si z vlastních fotografií vyrobit jedinečný kousek), máte vyhráno. Rozměry 40 x 40 centimetrů jsou tak akorát, skrytý zip zajišťuje pohodlí a příjemný materiál s hedvábným leskem při odpočinku rozmazlí.

Sedací vaky do obýváku

Pohovka, lenoška, taburety, židle, barovky. V obývacím pokoji je spousta míst k sezení. Sedací vaky do obýváku ale nic nepřekoná. Pokud dáváte přednost pohodlí, neváhejte a vybírejte z desítek různých motivů. V Sablio.cz sázíme na kvalitu, silné a omyvatelné materiály, výrazné potisky se speciální vrstvou, která chrání proti vyblednutí, dvojí prošití a kvalitní výplň v podobě EPS kuliček.

Sedací vaky do obýváku - Sablio.cz
 

Tapety do obýváku

Barevná výmalba vám nestačí a obrazy neodpovídají vašim představám? Sablio.cz má řešení. Tapety do obýváku jsou nápadné, výrazné a originální. Vyberte si ze široké nabídky potisků a proměňte místnost k obrazu svému. Exotické motivy, architektura, zvířata všech druhů (od koťat po šelmy, od myšek po slony), hory, jezera, vodopády, květiny, auta, vlaky a mnoho dalšího. Přikupte lepidlo (ve specializovaném obchodě vám rádi poradí), zastřihněte na míru stěny v obývacím pokoji a užívejte si pohodu.
 

Bytové doplňky do dětského pokoje

Představy dětí a rodičů se větišnou liší. Zatímco malí rošťáci by nejradši plyšové stěny a blikající koule u stropu, máma s tátou drží fantazii na uzdě a hrají spíš na praktičnost. Zkuste najít kompromis a kupte takové bytové doplňky do dětského pokoje, které uspokojí obě strany. Nemusíte utrácet za designový nábytek nebo nápadné koberce, stačí drobnosti s dětským motivem. Tím děti nikdy nepohrdnou.

Závěsy pro děti

Dětský pokoj by měl být ve světlých barvách, vzdušný a hravý. A pro to se zatemňovací závěsy, které jsou těžké a nepropustí ani tenký paprsek světla, nehodí. Mnohem lepší jsou jemnější materiály s dětskými motivy. Závěsy pro děti vytvoří přítmí, ale nezahalí místnost do husté tmy. Jen dejte pozor, aby barvou ladily se zbytkem vybavení a se záclonami.

Nejprodávanější z kategorie: Závěsy


 

Povlečení pro děti

Některé děti spí rády, jiné dělají cavyky. S krásným povlečením pro děti je to ale jiná. Stačí obrázek oblíbeného zvířete nebo animované postavičky a malí rošťáci se nebudou moci dočkat večerky. V obchodě Sablio.cz, kde najdete desítky různých motivů, si stojíme za kvalitními materiály i precizním zpracováním a prémiovým tiskem, a tak barvy zůstanou ve vrcholné kondici přes četná praní.
 

Povlečení pro děti - Sablio.cz
 

Sedací vaky pro děti

Válení a polehávání je pro děti typické. Neudělají poctivý krok, poskakují a převalují se. Klasická židle není nic pro ně. Sedací vaky pro děti představují mnohem lepší variantu. Vytvarují se podle těla a váhy dítěte (nosnost až 180 kilogramů), polystyrenové kuličky příjemně masírují a šustí a svrchní materiál je příjemný na omak, ale i pevný a vhodný pro praní nebo jemné žehlení. Nepostradatelný kousek do dětského pokoje.

Deky pro děti

Zachumlat se pod deku a přivřít oči? Kdo by to nemiloval. Děti zřejmě neusnou, ale přehoz využijí spíš na střechu pro bunkr. To ale koupi nebrání. Najdete u nás desítky různých motivů, včetně těch pro nejmenší. A pokud chcete něco extra, deka pro děti s vlastním potiskem patří mezi bytové doplňky, které si zamilují. Dobře známé fotografie nechte natisknout na vysokogramážní materiál a vytvořte jedinečnou vzpomínku na společné chvíle.
 

Kancelářské doplňky

Kancelář není nudná. Je to vaše místo, kde se rodí nápady, kde podáváte nejlepší možné výkony, kde ze sebe dostáváte maximum, vyděláváte peníze a sunete kariéru dopředu. Jde o místo, které by mělo plně odpovídat vašim potřebám a být osobité. Kancelářské doplňky nenechávejte stát stranou, pomohou vám vytvořit prostředí, které vám uleví v práci, vykouzlí pohodovu atmosféru a vybičuje vás k lepším výsledkům.

Sedací vaky do kanceláře

Že se sedací vaky do kanceláře nehodí? Opak je pravdou. Máte-li na ně prostor a kolegové neprotestují, je odpočinkový koutek ideální způsob, jak v náročné dny nabrat sílu na další projekty. Stačí pár minut a máte dobito. Nekvalitní kousky ale nemají na pracovišti co dělat. S obchodem Sablio.cz ale jdete na jistotu a dostanete sedací vaky s omyvatelným povrchem, dvojitým prošitím a velkorysou nosností až 180 kilogramů.

Nápadné potisky jsou třešinkou na dortu. V nabídce jsou luxusní kousky v tlumených barvách i originální vaky s abstrakcemi nebo bláznivými motivy, které rozrazí nudu a šeď kanceláře.

Nejprodávanější z kategorie: Sedací vaky


 

Závěsy do kanceláře

Sdílené kanceláře jsou čím dál častější, pokud ale máte místnost sami pro sebe, je napůl vyhráno a o soukromí postaráno. Možná ale chcete zajít ještě dál a přemýšlíte o závěsech. Proč ne? Zapomeňte ale na ty zatemňovací, které by z kanceláře udělaly temnou kobku. Měly by propustit trochu denního světla (o zbytek se postarají žaluzie nebo rolety) a ideálně být s jemným motivem, který bude korespondovat s prostorem.

Co třeba veteráni, šelmy nebo jemné abstrakce? Přílišná extravagance se na závěsy do kanceláře totiž nehodí.                                                

Tapety do kanceláře

Kancelář. To nejsou jen zátěžové koberce v nudné barvě a sektorový nábytek. Prázdná stěna si zaslouží něco víc. Třeba tapety do kanceláře. Nápadné, výmluvné, originální. Takový doplněk celou místnost rozvítí a dodává ji novou energii. I vy budete mít spoustu nových nápadů a návaly síly a odhodlání.
 

Tapety do kanceláře - Sablio.cz
 

Oproti bílým stěnám je to příjemná změna. Jen si dejte pozor při výběru barev a motivů. Musí vás bavit, musí k vám sedět a odrážet váš život styl a postoj.

Obrazy do kanceláře

Necítíte-li se rovnou na tapety, prozkoumejte kategorii s obrazy do kanceláře pozorněji. Obsahuje na dva tisíce položek. Čtvercové, obdélníkové i vícedílné. A všechny do jednoho v nadstandardní kvalitě tištěné na vysokogramážním plátnu, s dřevěným rámem a s kanvasem přetaženým až na zadní stranu.

Působí luxusním a nadčasovým dojmem, díky čemuž vaši kancelář posune o level výš.
 

Bytové doplňky do kuchyně

Čas strávený u plotny není k radosti, spíš naopak. Jen málokdo si to skutečně užívá. S bytovými doplňky do kuchyně je to ale jiná. Když je vám v místnosti příjemně, práce jde lépe od ruky. Na jedné straně krájecí prkénka s gravírováním nebo skleničky na víno s vlastní etiketou, na druhé tematické obrazy, líbivé tapety nebo vtipné cedulky.

Obrázky a obrazy do kuchyně

Možná máte kuchyně spojené jen s prací. To ale neznamená, že si je nemůžete dozdobit a vyladit tak, aby vám bylo u plotny příjemně. Obrázky a obrazy do kuchyně jsou ideální. Pochopitelně si je nedáte nad pracovní linku nebo vedle sporáku, ale někam na stranu, kde budou v bezpečí před divokými kouzly na sporáku.

Mají sice speciální vrstvu pro výraznější barvy, před nečistotami ale neochrání. Je vám milejší trs hroznů, divoké abstrakce nebo hrnek s ranní kávou? Volte tematicky.

Záclony do kuchyně

Světlo je v kuchyni nezbytné. Zatímco někdo to musí řešit bodovkami nebo speciálními lištami, máte-li v místnosti okno, nelze jinak než závidět. Přirozené světlo je totiž nejlepší (a jako bonus zdravé pro oči). Na druhou stranu jistě nechcete, aby se vám každý díval pod ruce a natahoval krk, aby viděl do hrnce.

Záclony do kuchyně jsou nezbytné. Bílé, s jemným vzorkem nebo s potiskem, který koresponduje s místem. Ideální jsou květiny, oblíbené druhy potravin, káva, drinky nebo třeba klasy pšenice. Díky jemným odstínům na sebe záclony nestrhnou pozornost, ale zároveň kuchyně oživí.
 

Záclony do kuchyně - Sablio.cz
 

Tapety do kuchyně

Zkrátka nemusí přijít ani tapety do kuchyně. Prostoru není kolem linky nazbyt, a tak jsou lepší nápadné vzorky nebo květinové a přírodní motivy, které můžete zastřihnout podle rozměrů kuchyně. Hodí se i na postranní panely nebo výklenky. Jen pozor na znečištění, flíčky od rajčatové omáčky se budou držet zuby nehty.

Dekorace do kuchyně

Uklizená a čistá kuchyňská linka je základ, stejně tak dostatek úložného prostoru. To ale neznamená, že tuto část bytu musíte vnímat jen jako pracovní prostor a vzdát se dekorací do kuchyně. Naopak. V obchodě Sablio.cz máte na výběr z mnoha originálních produktů, jako jsou hrnky, půllitry, cedulky, prkénka s gravírováním, cedulky nebo krabičky se skladkostmi.
 

Doplňky s vlastním motivem

Pokud se vám běžná nabídka nelíbí, vytvořte si svůj produkt s vlastní fotografií či motivem. Dobře poslouží jako nápaditá dekorace do kuchyně i jako neokoukaný dárek pro blízké.

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.