Loading...

Nejlepší dárky do kanceláře

06.10.2023 10:46

Upraveno: 06.10.2023 11:16

Třetinu dne strávíte v práci. Osm hodin denně, pět dní v týdnu, více než čtyřicet let za život. Není divu, že si chcete kancelář či pracoviště vyšperkovat, dotáhnout k dokonalosti a pořídit dárek do kanceláře. Měli byste se tam cítit pohodlně, uvolněně a zároveň motivovaně, abyste podali skvělé výkony.

Tlumené barvy jsou základ, nesmí chybět kvalitní židle a sektorový nábytek, něco málo zeleně a osobité kancelářské doplňky, které upoutají pozornost. Na druhou stranu to nesmí být nic rušivého, příliš extravagantního ani bláznivého. Všeho s mírou.

Dárky do kanceláře neocení jen workoholici, ale úplně všichni. Nechcete se přece dívat na bílé a holé stěny, nechcete pracovat v prostředí, kde vás nic nezaujme, neinspiruje a nevybičuje k akci.

TIP: Chcete mít v kanceláři vzpomínku na ženu nebo děti? Pořiďte si místo korkové nástěnky černou mřížku na dětské kresbičky a originální stojánek na tužky.
 

Obrazy do kanceláře

Bílé zdi vás sice nerozptýlí, ale ani neuklidní. Naopak. Pohled na prázdnou stěnu může vyvolat úzkosti a vnitřní pnutí. Obrazy do kanceláře s líbivým motivem představují ideální doplněk, abyste se cítili maximálně příjemně.

Někdo volí fotky rodiny nebo vzpomínky z exotických dovolených, ale do kanceláře je to možná až příliš osobní. Neutrálním obrazům se nic nevyrovná.

V obchodě Sablio.cz máme širokou nabídku motivů i velikostí a zvláštní kategorii tvoří vícedílné obrazy, které na sebe umí strhnout veškerou pozornost. A to nejen barvou nebo vzorem, ale i kvalitním zpracováním. Na dřevěných rámech je natažené silné plátno o gramáži 370 g/m² až na zadní stranu a nechybí ani speciální laminační vrstva, která chrání barvy i kanvas.

Nejprodávanější z kategorie: Obrazy


 

TIP: Obrazy s vlastní fotografií jsou originální a jako dárek bezkonkurenční. Jen dejte pozor na dostatečnou kvalitu použité fotky, aby nedělala potíže při tisku.
 

Vonné svíčky do kanceláře

Vstoupíte do místnosti a prostor přejedete očima z jednoho rohu do druhého. A pak nasajete vzduch. Je důležité, abyste měli čisté a voňavé pracovní prostředí. Vonné svíčky do kanceláře se o to postarají.

K mání jsou dvě různé velikosti. Menší vydrží hořet 28 hodin, větší rovnou stovku. Robustní sklenička je bez zbytečného zdobení a při hoření se příliš neohřívá. Vůně je ale jednotná. Byla to sázka na jistotu. Vanilka je totiž jemná, nevtíravá, uklidňuje, mírní stres a brání rozvoji úzkostí. Mimo to podporuje kreativní myšlení.

Etikety na svíčkách jsou různé a na webu Sablio.cz nabízíme více než sto padesát druhů, ale i tady máte pochopitelně možnost vytvořit si svíčku s vlastní etiketou. Vonné svíčky do kanceláře se tak jako mávnutím proutku promění v originální dárek.
 

Svíčky do kanceláře - Sablio.cz
 

Polštářky do kanceláře

Kancelář. To je váš svět. Pokud máte to štěstí a s nikým ji nesdílíte, můžete celý prostor uzpůsobit svým vlastním potřebám a nebrat ohledy na druhé – mnohdy upjaté nebo naopak chaotické kolegy. Před nimi byste se možná styděli uvelebit se do křesla nebo na jednoduchou lenošku a na pár minut přivřít oči. To není prokrastinace, ale cílené nabírání sil. A u toho se bez kvalitního polštářku do kanceláře neobejdete.

Polštářky do kanceláře mají standardní rozměr 40 x 40 centimetrů (v nabídce jsou i větší). To je tak akorát pro dekoraci i chvilkový odpočinek. Švy jsou tón v tónu a zip je umně skrytý pod textilní lištou. Pozornost tedy láká jen nápadný potisk a hedvábný lesk.

A kdyby náhodou došlo ke znečištění při obědě nebo pití kávy, můžete povlak sundat, donést domů a vyprat. Jen pozor na vyšší teploty, ty potiskům nesvědčí.

Na výběr máte z mnoha motivů, od zvířat po květiny, světovou architekturu, abstrakce a motivační hesla. Je-li vám čtvercový tvar proti srsti, na Sablio.cz prodáváme i tvarové polštářky, které přesně kopírují natištěný obrázek.

Polštářky do kanceláře - Sablio.cz
 

TIP: Pokud se vám žádný z nabízených potisků nezamlouvá, můžete si vytvořit polštářek do kanceláře s vlastním potiskem. Stačí vám k tomu kvalitní fotografie a pár minut času, abyste vše vložili do designéru, upravili a doladili dalšími kliparty nebo texty.
 

Sedací vaky do kanceláře

Pokud máte místa nazbyt, místnost pro sebe nebo tolerantní kolegy, nešetřete a pořiďte si sedačky a sedací vaky do kanceláře. Křeslo je možná pohodlné a v kombinaci s polštářky v nich občas i zavřete oči, ale vakům se nic nevyrovná. To je úplně jiná úroveň odpočinku. Sedací vak se přizpůsobí váze těla a umožní vám pohodlný posed i poleh. Nehledě na to, že tak odlehčíte sterilnost a upjatost pracovního prostředí.

Vybírejte z osmi různých typů sedacích vaků a o něco skromnějších sedacích taburetů. Výplň je z polystyrenových kuliček, a tak tvrdost vaku můžete regulovat podle toho, co je vám příjemné. Pokud jich máte nedostatek, můžete si dokoupit další o objemu 100 nebo 200 litrů (doporučujeme pořízení vnitřního vaku, do kterého EPS kuličky nasypete).

Limit pro nosnost je na 180 kilogramech, ale dvojí prošití a suchý zip toho zvládnou poměrně dost. Při lenošení se tak nemusíte omezovat.

Svrchní materiál je z polyesteru, omyvatelný a téměř nezničitelný. Potisk na látce drží jako klíště. A hlavní výhoda? Každý sedací pytel je opatřen vnitřním vakem na výplň, povlak tedy snadno sejmete a hodíte do pračky.

Nejprodávanější z kategorie: Sedací vaky


 

Tapety do kanceláře

Zdi jsou zpravidla bílé. Je to levné, praktické a snadno kombinovatelné. Barvy působí útulněji, ale údržba je náročnější. A tak se musíte do úprav pustit sami. Nabízí se nápaditý obraz do kanceláře a dřevěná nebo kovová dekorace, ale do popředí se po pár letech opět dostávají tapety.

Na poli bytového (a kancelářského) designu mají pevné místo. Tapety do kanceláře můžete použít na všechny stěny, na jednu nebo jen pro zpestření výklenku, kde rádi sedáváte. A že vám nabízené míry nesedí (125 x 75, 208 x 125, 336 x 220)? Nevadí. Stačí vzít do ruky nůžky a zastřihnout.

Jde o velmi kvalitní materiál s vysokou gramáží (300 g/m²), netřepí se ani netrhá. Snadno se lepí a díky ekosolventním barvám, které používáme při tisku, odolávají UV záření a neblednou. Jen lepidlo nutné pro aplikaci na zeď není součástí balení a musíte si ho koupit zvlášť.

Nejprodávanější z kategorie: Tapety


 

To, že si u nás na Sablio.cz můžete nechat produkty potisknout fotografií z vlastních zásob, není žádným tajemstvím. Potřebujete jen kvalitní obrázek, jasnou představu o výsledku a pár minut času. Sháníte-li tedy dárek do kanceláře, máme pro vás širokou nabídku od drobností po skutečně velké kousky, které obdarovanému vytřou zrak.

Jste-li v pozici zaměstnavatele, můžete dárky s vlastním potiskem využít k propagaci své firmy. Místo fotografie do designéru vložte logo nebo motto a máte o reklamu postaráno.

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.