Loading...

Dárek pro muže: Několik tipů pro inspiraci

19.09.2023 18:06

Upraveno: 19.04.2024 11:13

Najít perfektní dárek pro muže je mnohdy pořádná výzva. Ať už se blíží narozeniny, svátek, Valentýn, či hledáte něco jen tak pro radost. Zde najdete několik inspirativních tipů na originální dárky.
 

Dárek k výročí pro muže

Jako skvělý dárek k výročí pro muže se hodí dárkové víno. Nejde však o ledajakou lahev. Na našem e-shopu najdete bílá, červená, růžová i šumivá vína. Vynikají přitom unikátní etiketou. K dispozici jsou lahve zdobené etiketou tematicky k výročí.

Ovšem případně si můžete nechat vyrobit víno s vlastní etiketou a darovat tak opravdu jedinečnou lahev. Jde o jedinečný a romantický dárek pro muže. Pokud k tomu hledáte ještě něco trvalejšího, pánský prsten by mohl doplnit tento výjimečný dárek a udělat z výročí nezapomenutelnou chvíli.

Nejprodávanější z kategorie: Dárky k výročí


 

Dárek pro muže k narozeninám

Pokud hledáte ideální dárek pro muže k narozeninám, nabízí se originální půllitr s gravírováním. Ten vždy přijde vhod, ocení ho zejména milovníci piva, ovšem ze sklenice si lze vychutnat libovolný nápoj. Jde tak o praktický a originální dárek pro muže.

Půllitr je zdoben gravírováním, v nabídce přitom najdete rozmanité motivy – a to jak narozeninové, tak i mnoho dalších. Jde tak o univerzální tip na dárek pro muže.


Nejprodávanější z kategorie: Dárky k narozeninám


 

Dárek k svátku pro muže

Něco dobrého na zub potěší vždy, proto pro vás máme připravený skvělý sladký dárek. Výborné mandle s originálním věnováním jsou lahodným dárečkem, který nadchne každého milovníka sladkostí.

Jde o skvělý dárek k svátku pro muže, který ohromí jeho chuťové buňky. Díky jedinečné zdobené krabičce navíc bude lahodit i oku. Vybírat můžete z různých tematických potisků.

Nejprodávanější z kategorie: Dárky k svátku


 

Dárek pro muže k Valentýnu

Další skvělou příležitostí, kdy můžete muže obdarovat, je Valentýn. Pokud hledáte romantický dárek pro muže k Valentýnu, zvolte kvalitní polštářek s originálním motivem.

Může jít o skvělý doplněk domácnosti, ovšem nabídne i příjemný komfort při spánku. K dispozici jsou polštářky se zamilovanými i úsměvnými motivy, volba tak záleží pouze na vás.

Nejprodávanější z kategorie: Dárky k Valentýnu


 

Vtipný dárek pro muže

Pro jakoukoli příležitost se hodí vtipný dárek pro muže. Nabídka produktů je opravdu rozmanitá, každý z nich je zdoben vtipným motivem. Hodí se tak jako vánoční dárek pro muže, ale i k narozeninám a podobně.

Skvělou volbou je hrneček s potiskem. K dispozici je klasický keramický hrnek, ale i dárkový plecháček. Snadno tak vyberete to pravé.

Obdarovaný si může každé ráno s úsměvem užít svůj oblíbený nápoj z unikátního hrnečku.

Nejprodávanější z kategorie: Vtipné


 

Praktické dárky pro muže

Hledáte pro svého muže něco praktického? I to pro Vás máme! Podívejte se například na parádní pivní půllitr, na který můžete nechat natisknout jakýkoliv obrázek, třeba pěknou vzpomínkovou fotku a nebo logo oblíbeného sportovního týmu. A nebo se můžete podívat na stylové hrnky a nebo plecháčky. A jestli Vám něco můžeme doporučit, tak se podívejte na praktický a stylový hrnek s karabinou, který máme nově v nabídce!

hrnek s karabinou



Jestliže hledáte dárek, který osloví a získá si srdce obdarovaného, pak si nechte vyrobit dárky z vlastních fotek. Vybírat můžete z různých typů dárků, ty pak ozdobíte vlastním motivem.

K dispozici je například fotodeka z vlastních fotografií, ručník s vlastní fotkou či hrnek s vlastním potiskem.

Vše si vyrábíme sami v České republice, máme tak 100% kontrolu nad jejich kvalitou. Můžete se tak spolehnout, že vám dorazí dokonalý dárek.

Na našem e-shopu Sablio.cz najdete také dárky pro přítele, dárky pro manžela a mnoho dalších.

stylový hrnek s karabinou

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.