Loading...

Dárky pro tatínka

20.07.2023 16:47

Upraveno: 03.10.2023 14:54

Vybrat ten pravý dárek pro tatínka může být výzvou, jelikož každý tatínek je jedinečný. Ale nezoufejte, máme pro vás inspiraci na dárky k různým příležitostem – ať už jde o Vánoce, svátek, narozeniny, či dárek jen tak pro radost.

Dárky pro tatínka k Vánocům

Vánoční období je skvělou příležitostí trávit čas se svou rodinou a rozdávat dárky. Pokud hledáte osobitý dárek, můžete zvážit hrnek s vlastní fotkou. Hrneček je praktickým dárkem a má náležitou oblibu, obzvláště pokud ho individuálně přizpůsobíte. Pokud hledáte dražší dárek, tak mu můžete zakoupit třeba notebook.

Tatínek si tak při pití kávy nebo čaje může vždy připomínat krásné okamžiky s rodinou. A aby si svůj teplý nápoj vychutnal naplno, můžete k tomu přidat ještě čokoládové pralinky či jiné dobroty, které ocení.

Dárky pro tatínka k svátku

Svátek je další perfektní příležitostí, při které se hodí udělat tatínkovi radost. Dárky s vlastní fotkou jsou obecně skvělou volbou. Nabízí se spousta různých možností, kromě hrnku třeba milé polštářky s vlastní fotkou. Ty poskytnou komfort při relaxu na pohovce či odpočinku v posteli.

Přidat k tomu můžete i úsměvný citát či jiný popisek. A pokud zrovna nemáte nápad, jaký design vybrat, můžete si prohlédnout nabídku hotových produktů. I ty dokážou udělat radost díky originálnímu potisku.

TIP: Podívejte se i na další dárky pro muže.

Prohlédněte si hotové dárky skladem
Předvyrobené dárky s krásnými motivy, které můžeme okamžitě odesílat.

Dárky pro tatínka k narozeninám

Narozeniny jsou velkým dnem, který si zaslouží náležité oslavy a skvělý dárek. Hledat stále další dárky pro tatínky je někdy obtížné, ovšem nabízí se ještě řada dalších možností. Jednou z nich je fotodeka. Na tu můžete nechat zvěčnit oblíbené rodinné vzpomínky či vtipné okamžiky.

Deka s vlastní fotkou je jednoduše okouzlující a získá si srdce i těch největších tvrďáků. Nicméně i v tomto případě se nabízí varianta pro případ, že preferujete profesionální design – čeká vás pestrá nabídka různých motivů.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli, deka s potiskem zůstane praktickým doplňkem, který přijde vhod zejména během chladných večerů.

Deka s vlastním potiskem

Dárky pro tatínka z lásky

Během roku je hned několik příležitostí, ke kterým je vhodné vybírat dárek. Ve výsledku však nemusí být zrovna speciální den, abyste mohli své blízké obdarovat. Dárek jen tak pro radost dokáže mnohdy potěšit nejvíce – jde o nečekané milé překvapení.

Skvělou volbou jsou například gravírované sklenice na víno. Ty se hodí při oslavách a večírcích, ovšem i po náročném dni, kdy chce tatínek zrelaxovat u skelničky vína.

K dispozici jsou různé motivy, s hezkým logem či zábavným nápisem. Snadno tak vyberete to pravé, co se bude hodit přesně pro vašeho tatínka.

Když už jsme u těch originálních dárků, ke sklenicím můžete přidat ještě víno. Ne ovšem ledajaké – k dispozici jsou totiž lahve vína s vlastní etiketou. Na té je zábavný či láskyplný nápis, který udělá radost.

A pokud byste stále chtěli ještě něco víc, nabízí se dárková sada na víno. Zejména taková, která je schovaná v kvalitní dřevěné krabičce s gravírováním. Ukrývá vše, co je potřeba pro elegantní otevření vína a jeho uchování.

A pokud váš otec nepatří zrovna mezi milovníky vína, můžete namísto toho zvolit půllitr s gravírováním. I ten lze samozřejmě doplnit nějakým pivním speciálem, hezkým otvírákem nebo něčím na zub.

Tatínci jsou ti, co o nás pečují a chtějí nám dát to nejlepší. Někdy mu to proto můžete oplatit – milou pozorností v podobě originálního dárku.

Tyto tipy jsou neokoukané, dokážou potěšit každého, zejména díky unikátním motivům a hlavně praktičnosti. A pokud chcete opravdu zazářit k velké příležitosti, nechte si udělat originální dárek s vlastním potiskem.

Nabídka je opravdu široká, můžete tak zvolit i nějaký z dalších produktů, například osušku, další vybavení domácnosti či voňavou svíčku pro příjemný relax.

Nejprodávanější z kategorie: Pro tatínka

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.