Loading...

Luxusní dárek pro šéfa: Speciální kolekce

14.09.2023 15:43

Upraveno: 03.10.2023 14:23

Hledáte dokonalý dárek pro šéfa, který ho osloví a zanechá skvělý dojem? Připravili jsme pro vás jedinečnou kolekci originálních a praktických dárků, které udělají dojem na každého nadřízeného.
 

Hrnky pro šéfa

Mezi jedny z nejoblíbenějších dárků pro šéfa patří hrnky. Vyrobeny jsou s pečlivostí a důrazem na detail – díky tomu máte na výběr z několika unikátních designů.

Každý hrnek pro šéfa nebo hrnek pro šéfovou je přitom navržen tak, aby vyzdvihnul kvality vašeho nadřízeného. Hrnky pro šéfa dokáží potěšit a vykouzlit úsměv na tváři při ranním popíjení kávy nebo čaje.

Hodí se také jako dárek pro šéfa na rozloučenou, jelikož pro něj bude milou vzpomínkou.
 

Hrnek pro šéfa - Sablio.cz
 

Půllitry a sklenice pro šéfa

Půllitry a sklenice na víno představují skvělou alternativu hrnku. Zejména pro milovníky piva či vína. Jde o další skvělé dárky pro šéfa. Ve skle je jemně vygravírovaný motiv.

Na výběr máte opět z několika různých možností – můžete tak vybrat vtipný dárek pro šéfa či ho potěšit upřímným oceněním.
 

Půllitr pro šéfa - Sablio.cz
 

Vína pro šéfa

Pokud hledáte luxusní dárek pro šéfa, nabízí se láhev něčeho dobrého. V naší nabídce najdete například vína pro šéfa. Ta vynikají nejen svou chutí, ale také originální etiketou. Jde tak o netradiční balení, které potěší. Představuje skvělý dárek pro šéfa k narozeninám, ale i pro další příležitosti.
 

Víno pro šéfa - Sablio.cz
 

Dárky s vlastním potiskem

Pokud chcete opravdu zazářit a darovat dokonalý dárek, můžete ho personalizovat. V našem jednoduchém designéru totiž vytvoříte vlastní design z libovolné fotografie. Ten pak natiskneme na vybraný produkt – nabízí se tak fotodeka z vlastních fotografií, polštářek s vlastní fotkou či třeba originální osuška s vlastním potiskem a mnoho dalšího.
 

Všechny dárky z našeho e-shopu vyrábíme přímo v České republice. Díky tomu máme 100% kontrolu nad jejich kvalitou a dbáme na pečlivou výstupní kontrolu před odesláním. Dodavatele všech materiálů poctivě vybíráme a část z nich je vyvinutá přímo na základě našich požadavků.

Na našem e-shopu najdete také dárky pro šéfovou. Rozsáhlý výběr luxusních dárků zaručuje, že najdete ten správný dárek pro každou nadřízenou osobu ve vašem životě.

Nejprodávanější z kategorie: Pro šéfa

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.