Loading...

Nejlepší dárky pro LGBT

14.09.2023 15:04

Upraveno: 19.04.2024 11:27

Počet leseb, gayů, bisexuálů a transexuálů roste. Už to není jen výjimka, za kterou se lidé nevěřícně otáčejí. Skoro každý člověk má ve svém okolí někoho, kdo se řadí k LGBT komunitě.

Stoupají i čísla pro queer, intersexuály a asexuály (dovětek QIA), ale největší sílu mají jednoznačně gayové a lesby. A právě pro ně dnes sháníte milou pozornost k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro radost.

U nás na Sabliu, e-shopu s tematickými a osobitými dárky, můžete vybírat z bohaté nabídky dárků pro LGBT. Na výběr jsou bonbony a vína i doplňky do bytu v podobě sedacích vaků, taburetů a záclon s motivem duhy.

Obdarovaný či obdarovaná má dozajista i spoustu jiných zájmů a sociálních rolí, jako je partner či partnerka, kolega nebo sourozenec, ale přijetím jeho orientace potěšíte dozajista nejvíce.
 

Dárky pro gaye

Nemusíte nesměle ošlapovat. Vybrat dárek pro gaye není nic složitého, milují je jako všichni ostatní. A potěší je každá maličkost. S duhovým motivem zabodujete.
 

Samolepka na notebook

Pokud hledáte dárek, kterým si bude druhá strana neustále připomínat, kam patří, je samolepka na notebook ideální. U počítače totiž trávíme několik hodin denně, značnou část v práci  a zbytek ve volném čase. A tak duhová tapeta rozjasní den a jasně ukáže, ke ke komu se obdarovaný hlásí.

Barevné pruhy už jsou pevně spojené s touto komunitou a duhovými dárky nemůžete nic zkazit.

Samolepky na notebook nikdy nevyjdou z módy. Někdo si sice zakládá na jednoduchosti, ale proč se tím kusem elektroniky mezi stříbrnými a černými kroji trochu nevymezit? Nehledě na to, že fólie má i ochranný efekt a díky UV laminaci brání poškrábání, oděrkám a blednutí barvy.

Nejste si jistí, jestli kupujete správný rozměr? I s tím si umíme na Sabliu poradit. V nabídce máme dva rozměry (29 x 20 centimetrů a 38 x 26 centimetrů). Obdarovaný může fólii rovnou nalepit, zastřihnout podle svých potřeb nebo mimo notebook použít na tablet a mobilní telefon.
 

Samolepka na notebook s duhou - Sablio.cz
 

Taburet Duhová záře

Gayové chtějí dotáhnout k dokonalosti nejen svůj vlastní vzhled, ale i prostředí, ve kterém žijí. Nezdráhají se utratit velké peníze za elegantní bytové doplňky, sází na kvalitu a snaží se být originální. Dárky s duhovým motivem se trefíte do černého. S pohodlným sedacím taburetem na sto procent.

Na Sabliu najdete dva tvary – klasickou kostku a o něco pohodlnější nižší válec. Oba mají černý základ a duhový potisk.                                         

Taburet je plněný (EPS) kuličkami, které se částečně přizpůsobí tělu, ale zároveň si sedák díky dvojímu prošití drží tvar. Pohodlí se dá regulovat množstvím kuliček. Čím méně jich je, tím více je taburet poddajný. Stačí rozepnout suchý zip a naplnit podle gusta. A kdyby se náhodou zašpinil, sundáte potištěný povlak (kuličky jsou ve vnitřním vaku) a vyperete nebo otřete navlhčeným hadříkem. A pokud si nejste jisti, na co se zaměřit při výběru sedacího vaku, přečtěte si náš článek: Jak vybrat sedací vak?


Dárky pro lesby

Ani ženy, které to táhne ke stejnému pohlaví, nejsou vybíravé. Na Sabliu v kategorii LGBT dárků dozajista najdete to, co jim vykouzlí úsměv na tváří. Motiv duhy ale nesmí chybět!
 

Povlečení Duhová záře

Pravidelný spánek je základ, ale líná rána o víkendu nebo lenošení jen tak během dne má svoje kouzlo. Tomu neodolá nikdo, bez ohledu na orientaci.

Proč ale lesbám neudělat radost povlečením s duhovým potiskem? Dost totiž bylo kytiček, kostiček nebo nápisů ve stylu „All I need is love“.                                              

Povlečení s potiskem je z jemné tkaniny s hedvábným leskem, se skrytým zipem a potiskem z obou stran. Nemačká se, nesráží a barvy neblednou.

Na Sabliu nabízíme dvě různé velikosti pro jednolůžko, variovat můžete s rozměry peřiny i polštáře. A po nehodě s pizzou nebo červeným vínem v posteli stačí povlečení vyprat na maximálně 50 stupňů a vyžehlit na 110 °C (vyšší teploty by mohly poškodit barvy).
 

Povlečení s duhou - Sablio.cz
 

Ručník Duhová vlajka

Barvy jsou symbolem celé komunity a LGBT vlajka zdobí skoro všechno, co na ni odkazuje. Ručník s duhovou vlajkou je jasným odkazem na to, s kým máte tu čest. Rozzáří koupelnu a udělá velkou radost. Ideální dárek pro lesbu.

Pořídit ho můžete ve třech různých velikostech. Nejmenší (cestovatelská verze) má jen 30 x 50 centimetrů a střední rozměr standardních 70 x 90. Nechcete-li troškařit, pořiďte rovnou osušku (70 x 140 centimetrů), do které se člověk pohodlně zabalí a dobře poslouží i v sauně, na koupališti nebo u moře.

Ručník je potištěný jen z přední strany, okraje jsou začištěné prošitím a plochu ručníku pokrývá speciální vrstva, která zabraňuje žmolkování.
 

Ručník duhová vlajka - Sablio.cz
 

TIP: Netroufáte-li si na tak syté barvy, doporučujeme „Ručník Duhová záře“. 
 

SABLIO = radost pro všechny

V Sabliu dohlížíme na každý produkt, který opustí linku. Kvalita je pro nás totiž základním kamenem úspěchu. Bez spokojených zákazníků nemůžeme jít dál a zlepšovat se. Máme pod kontrolou každou fázi výroby a snažíme o co nejlepší výstup. Jedině tak můžeme dělat radost na mnoha frontách. Díky bohaté nabídce můžete totiž obdarovat rodiče i prarodiče, sourozence, kolegy, novomanžele, učitele, děti, sportovce nebo právě členy LGBT komunity.
 

Dárek s vlastním potiskem

Nevybrali jste si z nabídky hotových motivů? I na to jsme připraveni! :) Na Sablio.cz si totiž můžete navrhnout vlastní dárky z fotek. Například fotodeku z vlastních fotografií, polštářek s vlastní fotkou, ručník s vlastní fotkou a mnoho dalších dárků s vlastním potiskem.
 

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.