Loading...

Hledáte originální dárek pro muže?

31.12.2023 12:49

Upraveno: 09.01.2024 20:41

Vánoce se blíží a vy pomalu odškrtáváte položky na seznamu. Pro mámu kosmetiku a něco ke čtení, pro sestru vstupenky na koncert, pro bratra lyžařské podkolenky, pro partnera romantický eurovíkend. Ale co pořídit tátovi?

Vymyslet dárek pro muže, který vás celý život rozmazloval a dával vám na úkor sebe, je často nadlidský úkol. Není sdílný, nic nepotřebuje ani nechce, všechno si koupí sám, protože má pod palcem rodinný rozpočet. Pořád se na vás dívá jako na malé dítě.

Dárek pro muže
 

Klasika, která neurazí:

Každý průvodce vánočními nákupy přináší inspiraci pro všechny členy rodiny. U hlav rodiny bývají ale tipy víceméně stejné rok co rok.

  • teplé ponožky, deky a polštáře
  • sady na holení
  • manžetové knoflíky
  • přírůstek do dílny – vrtačky, brusky, klíče
  • poukázka do pivovaru
  • termohrnky
  • balíček oblíbených lahůdek
  • víno nebo tvrdý alkohol
  • kniha
  • herní konzole nebo počítačová hra
  • hodinky, náramky

Nejprodávanější z kategorie: Dárky k narozeninám


 

Pokud se vám nic z toho nezamlouvá a rádi byste svému tatínkovi pořídili něco osobnějšího a trvalejšího a zároveň pro radost, nakoukněte do kategorie dárkových hasičáků a kanystrů. Na našem webu jde o novinku, která se od samého začátku těší velké oblibě.

Je to perfektní dárek pro tatínky (nebo dědečky, strýce, přátele nebo partnery). Na pohled sice klamou a vypadají nudně (ne však v případě netradičních barev nebo motivů), ale uvnitř je spousta překvapení. To, že je to výsledek ruční práce, je jen třešinka na dortu.

Možná bude táta překvapený, že ten největší dárek pod vánočním stromečkem je pro něj. Znejistí, když si ověří, že nejde o měkký kousek s ponožkami nebo spodním prádlem. Možná se bude cítit nesvůj. A pak dojde na rozbalení.

Zatímco vy se budete potutelně smát, táta bude rozpačitě předstírat, že další kanystr nutně potřeboval a bezpečnost v domě bude díky druhému hasičskému přístroji téměř stoprocentní. Jakmile ho ale otevře, všechny pochyby se rozplynou.
 

Dárkový hasičák

Zatímco máma se ohání u plotny, poklízí a po většinu času se stará o děti, táta má pod palcem dílnu, zahradu a domácí zvířata. Jde za ním pochopitelně i bezpečnost domu a bytu.

Všechny šroubky musí být utažené, světla i spotřebiče funkční, radiátory jedou na plný plyn. A neměl by chybět ani hasící přístroj. Ne v každé domácnosti ho ale najdete. Až do těchto Vánoc.

Na první pohled vypadá hasící z našeho webu úplně stejně jako ten určený na skutečný boj s plameny. Jsou k nerozeznání barvou, velikostí i kvalitou zpracování. Sytě červená barva je základ.

Táta pod stromečkem těžko před otevřením rozezná, že nejde o originál. Záhy mu ale dojde, že tento hasící přístroj neslouží na hašení ohně, ale žízně.

Sedm důvodů pro koupi hasícího přístroje:

  • věrohodná napodobenina hasícího přístroje
  • ruční práce
  • vnitřní polstrování
  • možnost uzamčení (součástí balení jsou dva klíče)
  • opakované použití – doplňování alkoholu nebo lahůdek (například sušené maso, olivy nebo ořechy)
  • výběr z osmi různých barev
  • sada pro zavěšení na zeď

Dárkový hasičák
 

Hasící přístroj je bytelný a díky možnosti uzamčení víceméně nedobytný. Můžete tam s klidným svědomím uložit ostré pití a přimontovat ho na zeď. Stane se výrazným prvkem celého interiéru a doplňkem barového pultu.

V nabídce máme hasící přístroje včetně lahve alkoholu, pokud ale vašemu tatínkovi nejde nic z toho pod nos – prosecco Vaiss, Moët & Chandon Ice Impérial nebo Golden, pivo Maisel´s Bavarian Ale, víno Zweigeltreibe z roku 2018, Aperol, Dom Perignon Blanc, Frankovka, Absolut vodka, Bombay

Sapphire Traditional nebo Beefeater Gin, Becherovka, Tequila silver Sierra, Johnnie Walker Red Label, Hennessy V.S a Jack Daniel's No.7, můžete pořídit prázdný hasičák a naplnit ho lahůdkami a pitím podle gusta obdarovaného.

Nenechte se ale zmást. Prázdný hasičák přeci jen něco obsahuje. A to jsou dvě jednoduché skleničky ze zadní strany dvířek. Skutečně tedy stačí doplnit jen lahev oblíbeného alkoholu.

Nejprodávanější z kategorie: Pro tatínka


 

Dárkový kanystr

Hasící přístroj je originální, ale možná hledáte něco jiného, neutrálnějšího a především většího, abyste tam mohli naskládat mnohem více dobrot. Pak je dárkový kanystr jasnou volbou.

Kanystr se nevyužívá denně, ale doma ho má úplně každý. Proč? To je různé. Někdo v nich skladuje vodu, někdo pohonné hmoty, někdo hnojiva. A spousta lidí ho vozí jako rezervu pro případ, že auto škytne a benzínu není v nádrži ani kapka. I to se totiž může stát.

Dárkový kanystr
 

K nerozeznání

Dárkový kanystr se vůbec neliší toho původního, který postává v každé garáži nebo dílně. Má stejnou velikost, rysy, tvary, madla. Na chlup stejný. Jak je to možné? Do parády si totiž bereme klasické kanytry a přetváříme je na dárkové boxy, se kterými uděláte u vánočního stromečku velkou parádu.

Každý kousek nám projde pod rukama a skrz bedlivé očko, jestli dosahuje takové kvality, abychom ho bez výčitek pustili do světa. Paradoxně se může po zvednutí zdát těžší. Ale to je kvůli množství pochutin a alkoholu, který se ukrývá uvnitř.

Dárkový kanystr
 

Prázdný vs. plný

Každý kanystr z našeho obchodu má úplně jinou náplň. Stejně jako u hasících přístrojů máte dvě možnosti:

  • koupě prázdného kanystru
  • pořízení plného kanystru – na výběr máte z více než padesáti různých variant

Můžete vybírat to správné pití a slané mlsání podle tatínkových chutí. Možná dává přednost vínu, ginu nebo pivu. Má radši olivy, arašídy nebo sušené maso? Nebo patří mezi gurmány a rád ochutná úplně všechno?

Nespornou výhodou kanystru je, že po tom, co se sní veškeré zásoby, můžete ho opětovně naplnit a používat znovu a znovu. Třeba jako osobní trezor na dobroty, které si táta střeží jenom sám pro sebe.

Dárkový kanystr
 

Pokud si chcete sami zvolit, co tátovi pořídíte za lahůdky, pořiďte prázdný kanystr. To ale neznamená, že je uvnitř úplně holý. Jen tam nenajdete žádné potraviny. Po otevření totiž uvidíte dělení ze dřeva a perforovaného kovu.

Do středu patří lahev alkoholu a do stran a na zadní strany dvířek různé pochutiny (ty můžete také koupit na našem webu sablio.cz, a vše tak pořídit v rámci jedné objednávky). Kombinace béžové barvy s výraznou strukturou dřeva, černého plechu a stříbrných šroubků dělá z kanystru luxusní kousek.

Čím naplnit?

Pokud se chcete blýsknout a dát do kanystru jen to, co má táta nejradši, volte tak, aby tam měl o všeho něco. Nabízíme stovky dobrot všemožných chutí.

  • alkohol                                                              
  • karamelky, bonbóny, mentolky
  • mandle (uzené nebo v medu a soli)
  • sušené maso (vepřové a hovězí)
  • čokolády
  • olivy
  • česnekové oplatky, rajčatové krekry

Nejprodávanější z kategorie: Alkohol


 

Obsah všech kanystrů skládáme tak, aby k sobě jednotlivé chutě ladily a požitek z konzumace lahůdek stál za to. Pokud se vám nechce prodírat se ohromným množstvím produktů, ale v balíčku vám nevyhovuje třeba jen lahev alkoholu nebo uzené mandle, inspirujte se, zakupte prázdný box a vyměňte jen jednu položku. Ušetříte čas i energii.

Nejsložitější výběr se týká alkoholu. Pokud víte, pro co má tatínek slabost, máte vyhráno. Váháte-li, prohlédněte rodinný bar nebo vsaďte na klasiku, kterou nepohrdne žádný muž – Fernet Stock citrus, Absolut vodka, Jack Daniel´s Honey, Tullamore Dew nebo Jägermeister.

Vyšší cena? Zaslouženě

Dárkový hasičák
 

Možná se vám zdá cena za dárkové hasičáky a kanystry vysoká. Ale když si částku detailně rozeberete, výsledek vás mile překvapí. Jen samotný kanystr stojí běžně v obchodech kolem tisíce korun.

Připočtěte povrchovou úpravu, potisk, vnitřní pořadač v kombinaci dřeva a kovu, držáky, polstrování, systém otevírání a samotnou náplň v podobě mnoha pochutin a alkoholu. V našem obchodě zkrátka seženete jen  produkty, na které osobně dohlížíme nebo se na nich dokonce osobně podílíme. A to vše s nejlepším poměrem kvality, originality a ceny.                                               

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.