Loading...

Nová kolekce: Prasátko Peppa

24.11.2023 10:01

Upraveno: 25.11.2023 11:17

Děti pohádky milují. Je to základní kámen jejich dnů a poctivě jimi prokládají stavění puzzlí, jízdu na koloběžce a ujídání bonbonů. Vy jste vyrostli na klasice – kocour Mikeš, forman Šejtroček, víla Amálka a filmy od Disneyho, jako je Sněhurka a sedm trpaslíků, Lady a Tramp nebo Petr Pan. Pak ale přišel rok 2004 a pohádkový svět zažil revoluci.

Na obrazovkách se objevilo přechytřelé prasátko. Zažívá sice běžné situace, se kterými se pravidelně setkává každý, ale díky své zvídavosti a mnoha přátelům jsou jeho dny plné zábavy a nečekaných dobrodružství. Nejde zdaleka jen o legraci, ale pořad je šitý dětem na míru. Ukáže jim různé životní situace, připraví možnosti řešení a poučí je.

Už devatenáct let se prasátko Pepina setkává s dětmi a veselou formou během pětiminutových příběhů jim ukazuje, co všechno je čeká.

Nová kolekce: Prasátko Peppa

O oblíbenosti prasátka Peppy mezi dětmi není pochyb. Někteří rodiče byli skeptičtí a měli námitky ke grafickému zpracování, kamarádům ze zvířecí říše nebo vybraným dílům, ale pravda je taková, že jde o pořad, který dnešní generaci provází stejně dobře jako tu starší Gumídci nebo Rychlá rota.

Dětem udělá radost každá maličkost. Milují barvy a svoje oblíbené postavičky z pohádek. Prasátko Peppa pochopitelně není výjimka. Ocení zubní kartáčky, sponky do vlasů i papírové kapesníčky s líbivým motivem. Vy ale protentokrát můžete zajít ještě o něco dál a vystřelit dětské nadšení na level milion. Nově nabízíme několik produktů s potiskem prasátka Peppy. Můžete tak dětem pořídit sedací vak, záclony nebo prostírání, povlečeníručníky a spoustu dalšího. Co vám padne do oka?
 

Veselé prasátko boduje

Tvůrci dětského pořadu se trefili do černého. Svědčí o tom počet dílů i dětská podpora. Nestojíme stranou a přinášíme vám produkty s motivem prasátka Peppy. A to rovnou ve dvou různých verzích. První je v sytých barvách, se sněhovou vločkou a s prasátkem Peppou v hlavní roli, druhá vyobrazuje všechny kamarády pohromadě při hrách ve sněhu.

Nejprodávanější z kategorie: Pro děti


 

Povlečení prasátko Peppa

Sázíte na nadčasovost, jednoduché vzory, tlumené barvy a minimalismus? Výborně, aktuálně je to velmi moderní. Při zařizování dětského pokoje ale budete muset udělat četné ústupky. Malí rošťáci jsou totiž orientovaní jinak, milují barvy a za své oblíbence z televizních pohádek by dali cokoliv. Dětské povlečení prasátko Peppa hraje všemi barvami a do puntíku splňuje dětské představy.
 

Ložní prádlo s prasátkem Peppou má několik výhod:

  • standardní rozměry polštáře a peřiny na jednolůžko (povlečení prasátko Peppa 140 x 200 a 90 x 70 centimetrů)
  • kombinace bavlny, polyesteru a hedvábného lesku
  • nižší gramáž pro maximální jemnost a poddajnost (75 g/m²)
  • skrytý zip
  • potisk z obou stran povlečení
  • díky sublimaci barvy neblednou
  • možnost praní (na 110 stupňů) i sušení a žehlení na nižší stupeň

Stává se vám, že při uspávání dítěte zavřete oči a probudíte se o dvě hodiny později? Nebo se při čtení pohádek přitulíte, ale polštář je vám těsný? Vyřešte to koupí druhého kusu povlaku na polštář, který můžete používat jako rezervní. Má stejný motiv i rozměr, a tak bude s povlečením s prasátkem Pepinou dokonale ladit.

Rádi byste hebčí a hřejivější materiál? Není problém. Dětské povlečení prasátko Pepina můžeme při stejné kvalitě zpracování (motiv, rozměr, skrytý zip) vyrobit z příjemného mikroplyše, ve kterému si děti budou připadat jako v nebi.
 

Povlečení prasátko Peppa
 

Osuška prasátko Peppa

Znáte to. Večerní koupačku děti nikdy nevynechají. Vodní bitvy, potápění, stavění bariér z mýdlové pěny. Ani po půl hodině se jim nechce ven. Všechno ale jednou končí. Co takhle nalákat děti na barevnou osušku s prasátkem Peppou? To by mohlo vyjít.

Osušky máme ve třech základních velikostech. Nejmenší má rozměry jen 30 x 50 centimetrů a nehodí se na utírání těla, ale spíš jen na usušení obličeje nebo rukou. Zlatá střední cesta je ideální pro menší děti.

Velikost 50 x 100 centimetrů odpovídá klasickému ručníku a malí vodníci se do něj pohodlně zabalí. Není pro ně moc těžký a dlouhý, a tak sušení zvládnou bez pomoci rodičů. Největší osuška se pyšní rozměry 70 x 140 centimetrů. Je rozměrná a pro děti bývá manipulace s ní poměrně náročná. Když se ale do práce pustí máma nebo táta, je vyhráno.

Dítě se do osušky několikrát zabalí a snadno v něm překonají chvíle, kdy je třeba počkat. Když čekají na pyžamo, na své pomalejší sourozence nebo na napuštění vody do vany.
 

Výhody osušky s prasátkem Peppou:

  • 100 % bavlna
  • zadní strana je bílá, bez potisku
  • prošité okraje a lemy, aby se materiál při pravidelném používání netřepil
  • speciální vrstva proti tvorbě žmolků
  • syté a neblednoucí barvy
  • možnost prát na 40 stupňů (sušit na čerstvém vzduchu, nežehlit)

Osuška prasátko Peppa

Polštář prasátko Peppa

Kdo by se rád nepoložil do postele nebo na pohovku a na dvacet minut nepřivřel oči? Milují to dospělí i děti. Na chvilku vydechnout, ulevit nožkám, pročistit si hlavu nebo si vzít knížku a ponořit se mezi řádky.

Ležení na rovné podložce je ale nepohodlné a může způsobit bolesti zad a nekvalitní spánek. Polštář prasátko Peppa u dětí zaboduje na plné čáře. A je úplně jedno, kterou velikost zvolíte (čtvercový tvar o hraně 40, 50 nebo 60 centimetrů). Z polštářku se stane věrný kamarád pro chvíle lenošení, spaní a her.
 

Pět výhod polštáře s prasátkem Peppou:

  • skrytý zip (měkký a poddajný)
  • 100% polyester, materiál s vyšší gramáží a s hedvábným leskem
  • kvalitní vnitřní výplň
  • pratelný potah (nemusí se žehlit, vyvarujte se aviváže a sušičky prádla – umělým vláknům nesvědčí)
  • syté barvy

TIP: Klasická výplň do polštáře postačí, ale časem se může slehnout a nabrat do sebe nečistoty (v krajním případě roztoče, plísně a prach). Měli byste ji měnit každé dva roky. Pokud ale chcete pro svoje děti něco extra, můžete z našeho obchodu sablio.cz objednat levandulovou výplň, která polštář jemně provoní a dítě zklidní.

Polštář prasátko Peppa

Deka prasátko Peppa

Každé dítě by mělo mít panenku nebo autíčko, povlečení s roztomilým motivem (například s prasátkem Peppou), plyšového kamaráda, stavebnici a hřejivou deku. Na zachumlání, jako teplou podložku při hraní na zemi a jako střechu při stavění bunkrů. Dobře poslouží i nějaký jednobarevný kousek, ale s potiskem je to vždycky o něco lepší.

Deka s prasátkem Peppou, kterou prodáváme, má dva různé rozměry 190 x 140 a 120 x 150 centimetrů. To je akorát do dětské postýlky i na zem, na zabalení i hry a schovávačky. Zatímco horní strana je s potiskem, spodní je čistě bílá.

Pokud je vám ale vysokogramážní mikrofleece málo a máte strach, že deka nebude dost hřát a zadržovat teplo, můžete ji nechat podšít beránkem v různých barvách (bílá, černá, červená, modrá, zelená a růžová). Za 599 korun tak povýšíte deku na luxusní přikrývku, kterou můžete v létě nahradit peřinu nebo ji během zimy použít jako další vrstvu pro zvýšení tepelného komfortu.

Tři největší výhody deky s prasátkem Peppou:

  • originální motiv na velké ploše
  • hřejivý mikrofleece (udrží teplo, odpuzuje vlhkost a nečistoty)
  • postranní prošití proti třepení a úprava proti blednutí barev a tvorbě žmolků

Deka prasátko Peppa

Sedací vak prasátko Peppa

Pohodlí je pro děti základ. Těžko by vydržely sedět na dřevěné stoličce nebo na pohovce bez opěrky. Máte-li doma malého neposedu, který se plouhá po bytě, skotačí a chodí od jednoho ke druhému, pořiďte mu sedací vak prasátko Peppa. Hezký motiv ho zaujme a na nové místečko si bude dělat výsadní právo jen on.

Na webu Sablio.cz máme v nabídce sedací vaky Lounge a Classic. Jde o dvě nejoblíbenější varianty, které poskytují dostatek pohodlí i opory pro tělo.

Výhody sedacích vaků, které ocení děti i dospělí:

  • omyvatelný povrch, použití v interiéru i exteriéru
  • nosnost 180 kilogramů
  • možnost přizpůsobit tvrdost a poddajnost sedacího vaku (množství polystyrenových kuliček)
  • suchý zip a dvojité prošití
  • vnitřní vak jako součást balení

Na typu sedacího vaku příliš nezáleží. Dětem jde především o oblíbený motiv. Pytle do dětského pokoje skvěle zapadnou a stanou se středobodem celého prostoru.

Sedací vak prasátko Peppa
 

Najděte si své ideální prasátko z kolekce Peppa!

Výše zmíněné produkty jsou jen zlomkem nabídky zboží s prasátkem Peppou. Uvědomujeme si, že jde o velmi oblíbenou postavičku, na kterou děti slyší. A tak seznam postupně rozšiřujeme.

Kromě dek, sedacích vaků, polštářů, povlečení a osušek a ručníků si už teď můžete pořídit samolepky na notebook (po zastřižení lze použít i na jinou elektroniku), závěsy a záclony, obrazy, plakáty, prostírání a taburetky.

Produkty pro děti musí splňovat nejvyšší požadavky na kvalitu, a tak veškerá výroba probíhá v Čechách a i naši partneři a spolupracovníci z externích firem jsou z tuzemska. Máme tak dohled nad každým kouskem, který opustí linku.
 

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.