Loading...

Stali jsme se oficiálním prodejcem produktů FK VIKTORIA ŽIŽKOV

24.11.2023 00:50

Upraveno: 24.11.2023 11:36

Neustále se snažíme rozšiřovat nás sortiment a nabízet zákazníkům produkty z mnoha kategorií. Od dárků pro příbuzné, kolegy, přátele nebo bytové doplňky s unikátními designy. Nezapomínáme ani na cukrovinky a dobroty.

Nabízíme gravírování, potisk z vlastních fotografií, zatemňovací závěsy, možnost změnit materiál nebo rozměr a nechat si vybrané kousky podšít beránkem. Za všemi produkty si pevně stojíme. A to rovnou ze dvou důvodů.

Prvním je fakt, že výroba probíhá kompletně v České republice. Můžeme tedy obratem reagovat na jakékoli změny nebo kolize a mít dohled nad každou fází výrobního procesu. Druhým důvodem je to, že nás šíření radosti a dávání dárků zkrátka baví.

A tak si velmi ceníme získané důvěry od zákazníků a nyní i od FK VIKTORIA ŽIŽKOV. Pražský fotbalový klub dal totiž naší spolupráci zelenou a obchod Sablio.cz se stal oficiálním prodejcem merche s motivy FKVŽ.

Trička FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Jste-li tedy vy sami nebo máte ve svém okolí člověka, který je zapáleným fanouškem fotbalu nebo přímo FK VIKTORIA ŽIŽKOV, naskytla se jedinečná možnost prozkoumat klubový merch a udělat radost originálním dárkem. Každý produkt jasně informuje o tom, za koho „kopete“.
 

Krátce o vzniku klubu FKVŽ

Skupina studentů žižkovské reálky a sokolských dorostenců, v jejichž čele stáli pozdější náčelník Sokola Žižkov Karel Pittl, Rudolf Bus a Josef Friedl, založila Sportovní kroužek Viktoria. Už tehdy se zrodil červenobíle pruhovaný dres, který Viktorka nosí dodnes. Po slávistickém je to druhý nejstarší dodnes užívaný nejen fotbalový, ale sportovní dres v naší zemi vůbec.

Klubový merch FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Každý sportovní klub, projekt, startup nebo organizace a pravidelné akce mají svůj vlastní merch. Balíček výrobků s potiskem, ražbou nebo gravírováním. Připomínka a důkaz, na které straně vlastně stojíte.

Nejprodávanější z kategorie: Merch - FK VIKTORIA ŽIŽKOV


 

Trička FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Na webu máme mnoho různých variant triček s motivy FK VIKTORIA ŽIŽKOV. Vyrábí se z bavlny a s přídavkem elastanu pro dostatečnou pružnost. Lemy u krku jsou pevnější, aby oblečení drželo tvar.

Všechny švy jsou pevně přišité a střih je jednoduchý a lehce na tělo. Žádné zbytečné příkrasy nebo detaily. V hlavní roli je výmluvný potisk (na bílém tričku černý, na černém a červeném bílý).

Trička FK VIKTORIA ŽIŽKOV


Pět důvodů pro tričko FK VIKTORIA ŽIŽKOV:

Tento merch není zdaleka jen o potisku. Dáte sice jasně najevo svoji náklonnost, ale nemusíte dělat kompromisy ohledně kvality.

  • vysoký podíl bavlny (záleží na barvě trička)
  • lehce projmutý střih
  • unisex
  • kvalitní potisk, který vydrží mnoho praní
  • zpevněné švy a silikonové pásky


Hrnky FK VIKTORIA ŽIŽKOV

S hrnky je občas potíž. Zatímco doma máte sadu v jedné barvě, aby všichni členové rodiny byli na stejné vlně, vy prahnete po něčem vlastním, co vás odliší a poukáže na zájmy a koníčky.

U nás na Sablio.cz budete jako fanoušek FK VIKTORIA ŽIŽKOV ve svém živlu. Nabízíme sedm různých motivů hrnků s motivem VIKTORIA ŽIŽKOV, které vám každé ráno (možná častěji, dáváte-li si kávu nebo čaj vícekrát za den) přihrají myšlenku na oblíbený klub.

Jde o klasické bílé hrnky s robustním uchem a objemem 300 ml. Potisk je výrazný a vcelku odolný, ale nezaručujeme, že při pravidelném používání myčky zůstane navěky. Ale to platí pro veškeré nádobí.
 

Hrnky FK VIKTORIA ŽIŽKOV


Deky FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Každý fotbalový fanoušek to dobře zná. V sezóně jste na stadionu jako doma a dodáváte svému týmu sílu, sdílíte s ním všechny výhry i prohry a pak s kamarády poctivě probíráte každou žlutou kartu.

Jsou ale dny a týdny, kdy musíte místo na hřišti vyměnit za pohovku u televize a sledování zápasů z domova. A přesně pro tyto chvíle jsou tu deky FK VIKTORIA ŽIŽKOV.

V kategorii dek máme jen jeden kousek, ale stojí za to. Nápadná barva a výrazné logo klubu. Kombinace, která na sebe strhne veškerou pozornost. Je z hebkého mikrofleecu, horní strana potištěná a ošetřená proti žmolkování a blednutí barev, spodní strana zůstala čistě bílá.

Okraje se díky prošití netřepí. A rozměr? Tak akorát. 140 x 190 centimetrů zaručí dostatečnou pohodu. Nezapomeňte prozkoumat i kategorii Bytové doplňky FK VIKTORIA ŽIŽKOV.
 

Deky FK VIKTORIA ŽIŽKOV


Stolní hra FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Myslíte, že fotbalový zápas nic nenahradí? Stolní hra – Fotbalový svět vás přesvědčí o opaku. Stačí mít k ruce alespoň jednoho spoluhráče staršího osmi let (ideálně tři) a o stylovou zábavu je postaráno.

Stolní hry podporují schopnost strategického myšlení, učí vás přijímat prohry a nutí vás trávit čas aktivně. Hra z fotbalového prostředí, které tak důvěrně znáte a bezmezně milujete, je skvělý způsob, jak se skutečně pobavit.

Stolní hra FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Postup při hře Fotbalový svět:

Základem je hrací plán s logem klubu. Pak už jen stačí postupovat podle manuálu a rozehrát ostrou bitvu na hřišti.

  1. Stáhněte si zdarma aplikaci (Google Play nebo AppStore)
  2. Rozestavte hráče na hrací plochu
  3. Odpovídejte na otázky nebo tipujte
  4. Svými znalostmi tvořte hru – penalty, přímé kopy, rohy, útočné akce a pozice v brance
     


Kšiltovky FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Pokrývka hlavy se mezi lidmi netěší velké oblibě. Sluníčko není v našich končinách silné a zimu přežijete ve vlněné čepici, kterou nosíte už od střední školy. Nový přírůstek z merche FK VIKTORIA ŽIŽKOV ale váš názor pravděpodobně změní.

Kšiltovka FK VIKTORIA ŽIŽKOV má standardní tvar a vzadu pásku pro mírnou úpravu velikosti. Tělo s kšiltem je sytě červené a přední strana čistě bílá, aby se na ní dobře vyjímalo logo fotbalového klubu. Čepice je téměř nesmrtelná, znak s datem založení totiž není natištěný, ale jde o pocitvou výšivku.

Kšiltovky FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Ještě nekončíme!

Merch fotbalového klubu budeme pravidelně rozšiřovat! Všechny dostupné produkty se vyznačují mimořádnou kvalitou a originalitou. Pokud jsou vám trička, hrnky, deky, hry a kšiltovky málo, můžete zajít ještě dál.

Propiska s logem FK VIKTORIA ŽIŽKOV je základ každého fanouška, aby si mohl průběžně zapisovat výsledky, ale půllitrem s vygravírovaným logem klubu nebo povlečením vyšroubujete radost na maximum.
 

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.