Loading...

Tipy na dárky pro hráče PC her

23.11.2023 18:57

Upraveno: 19.04.2024 13:35

První počítačová hra Spacewar spatřila světlo světa už v roce 1962, největší boom se ale odehrál v devadesátých letech minulého století. A trvá a sílí. Každý si občas uzme pár minut nebo spíš hodin času pro sebe a vydechne. Je to zdraví prospěšné.

Odpočíváte, relaxujete, nestresujete se, dáte pauzu mozku, nejste v napětí. Zatímco muži dávají přednost střílečkám a akčním hrám, ženy si potrpí spíše na adventury nebo logické rébusy. Speciální místo zaujímají karetní hry. Nemluvě o hrách pro děti. To svoje si zkrátka a dobře najde každý.

Když ale člověk tráví času u počítače moc, nabydete dojmu, že hrám propadl. Hodinka denně je v pořádku, občas se dá přehlédnout i celý večer strávený u monitoru, ale nic by se nemělo přehánět. Vás ale trápí něco jiného.


Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Co takovému člověku, který veškeré volno věnuje hrám, pořídit za dárek? Nemá smysl vnucovat mu to, o co nejeví sebemenší zájem. To jsou pak při rozbalování jen rozpaky. Potěšte ho tím, pro co žije. Na webu Sablio.cz máme kategorii plnou produktů s herní tematikou. Je sice nová, ale patří k těm nejoblíbenějším.

Počítačová hra, jako třeba Call of Duty nebo Counter Strike 2, je mezi dárky pro gamery sázkou na jistotu a potěší, ale vy na to můžete jít protentokrát jinak. A udělat stejnou radost. A to rovnou ze dvou důvodů. Tím prvním je fakt, že přijímáte koníčky a záliby obdarovaného. A druhým to, že nestojíte v řadě a snažíte se skrz drobnosti vykouzlit úsměv na tváři.
 

Pět dárků pro nenapravitelné hráče

Jen málokdo hraje jednu hru pořád dokola. Střídají je podle nálady. Na druhou stranu má ale většina hráčů svého favorita – hru, ke které se pravidelně vrací a zná ji do nejmenšího detailu. Call of DutyFortnite nebo nesmrtelný Minecraft? Zjistěte to a přesně v tom stylu pořiďte dárky pro hráče pc her.
 

Nejprodávanější z kategorie: Pro hráče PC her


 

Samolepky na herní notebook

Každý si elektroniku chrání. Aby ne. Je čím dál dražší. A běžný člověk si nemůže pravidelně měnit svůj vlastní arzenál. Když už si pořídíte notebook, je to většinou investice minimálně na dva nebo tři roky dopředu. Měníte ho až ve chvíli, kdy se objeví nové technologie a mašina nestíhá. To ale neznamená, že si nemůžete notebook dozdobit.

Nastavit roztomilou tapetu na monitor a pořídit si výraznou tašku pro snazší přenášení - to je základ. Pokud ale sháníte dárky pro hráče pc her a nechcete se příliš vydat z peněz, samolepky na notebook vám vytrhnou trn z paty. Na skladě jich máme desítky. Zaměřili jsme se na ty nejoblíbenější hry ze všech a nechali je vyrobit ve dvou velikostech (29 x 20 a 38 x 26 centimetrů), aby si přišli na své majitelé větších i menších úhlopříček.                                                                                       

Tři důvody, které hrají ve prospěch samolepek na notebook:

  • možnost oříznutí na velikost vašeho zařízení
  • UV laminační vrstva proti blednutí barev
  • ochranná funkce

Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Hřejivá deka pro ledově klidné hráče

V každé domácnosti je několik dek. Důvod je jasný – ochrana před chladem. Co ale pořídit pro hráče jeho vlastní a tematickou? Takové spojení dárku pro radost a praktického kousku se jen tak nevidí. Občas se stane, že člověk prosedí u her několik hodin nebo se celá akce protáhne až do rána. Nic proti, když je třeba dobojovat bitvu. Tělo je ale v útlumu a venkovní teploty klesají, a tak je hřejivá deka, do které byste se zabalili, nezbytná.


Pětice výhod hřejivých dek:

  • dvě velikosti (150 x 120 a 190 x 140 centimetrů)
  • příjemný mikrofleece
  • prošívané postranní lemy (ochrana proti třepení)
  • povrchová úprava proti žmolkům a blednutí barev
  • možnost podšití deky beránkem pro vyšší tepelný komfort

TIP: Pokud se vám žádný z herních motivů nezamlouvá a Valorant ani Fortnite vás nechytily za srdce, vytvořte si svou vlastní deku s osobními fotografiemi. Chcete-li všechno zkombinovat, zkuste nahrát fotografie – herní i ty vlastní – do přednastavené šablony. Vytvoříte tak jedinečný kousek, který nezahřeje jen na těle, ale i na duši.

Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Obrazy na zeď s nejoblíbenějšími hrami

Máte pocit, že hráč počítačových her nevnímá svět kolem sebe? Možná. Ale když skončí závod, protáhne se a rozhlédne se kolem sebe. Bílé a holé zdi nudí, chce to změnu. Teď máte jedinečnou možnost. Obrazy na zeď s herními motivy jsou tím pravým dárkem pro všechny fanoušky League of Legends, DOTA2, CS:GO a mnoha dalších her.

V rukávu máme dva čtvercové a pět obdélníkových obrazů. Od menších kousků, které se budou dobře vyjímat nad stolem nebo ve výklenku, po skutečné obry s rozměry 150 x 110 centimetrů. Ty si nárokují výsostné místo nad postelí nebo na úplně prázdné stěně, kde nebudou mít konkurenci.

Základ je robustní rám, přes který je natažený kanvas s vysokou gramáží a laminační vrstvou, která odpuzuje nečistoty a chrání barvy, aby zůstaly beze změny po mnoho let. Díky tomu, že jsou obrazy na jedno téma, můžete kombinovat velikosti a tvary a vyzdobit celou stěnu herním uměním.

Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Sedací vaky pro pohodlné hráče

Chcete-li pořídit něco většího a dražšího a samolepky na notebook vám nestačí, prozkoumejte kategorii sedacích vaků. I tam totiž seženete dárky s herní tematikou. Výrazný potisk se na pytlích Classic skvěle vyjímá. Vaky jsou na pohled sice rozměrné a ve větším provedení se pyšní objemem 500 litrů, ale vejdou se i do menšího prostoru, jako je pracovna nebo dětský pokoj. V případě nehody se dají omýt nebo prát, při hezkém počasí vynést ven a v nouzi dokonce posloužit jako postel pro unavené hráče.


Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Taburetky pro úsporné hráče

Pokud bojujete o každý volný kousek místa, s vaky nepochodíte. To ale není důvod k tomu, abyste se vzdali originálního a tematického posezení. Sedací taburetky jsou nenáročné na prostor, mají jednoduchý tvar, kdy je můžete zasunout pod stůl nebo dát do rohu, jsou pevné, dobře se na nich sedí a můžete je použít jako odkládací stolek. Snadno je omyjete, občas jim neuškodí pračka a sluneční paprsky.

Na webu sablio.cz ale nemáme jen klasický tvar krychle. Máte-li radši oblé tvary, taburet Circle má širší plochu pro sezení (s průměrem 50 centimetrů) a působí elegantněji. Otázkou ale zůstává, jestli je to důležitý parametr, když je na celé ploše tank z Call of Duty.
Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.