Loading...

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

19.11.2023 12:19

Upraveno: 24.11.2023 01:46

Ten nejlepší doplněk bytu?

Místo k sezení je velký oříšek. Dáte přednost klasickým židlím, barovkám, pohodlným křeslům nebo rozkládacím pohovkám? V bytě se s nimi většinou nešetří, a tak se můžete každý den uvelebit někde jinde. Čím dál častěji se objevují lenošky s podnožkami nebo dokonce houpací křesla. Každý ať se zařídí podle svého vlastního vkusu.

Jeden kousek ale zůstává stranou. A pokud už se objeví, tak jen jako netypický doplněk dětského pokoje. Sedací vak má ale mnohem širší využití a rozhodně byste ho neměli opomíjet. Mile vás překvapí jeho univerzální použití, schopnost zapadnout do jakéhokoli interiéru, nadstandardní pohodlí a snadná údržba.

Výběr ale není jednoduchý. Spousta tvarů i velikostí a motivů. Budete muset dobře přemýšlet o tom, co se vám do bytu skutečně hodí a jak budete sedací pytel nejčastěji využívat. Spolehnout se ale můžete na naše kvalitní a praktické provedení.

Omyvatelný povrch (odpuzuje nečistoty a při zašpinění stačí většinou otřít vlhkým hadříkem)

  • Možnost praní
  • Dvojité prošití pro pevnější švy
  • Výplň z polystyrenových kuliček (PES)
  • Vnitřní vak na kuličky
  • Možnost plnění díky suchému zipu
  • Nápadné motivy
  • Interiérové i exteriérové použití

Nejprodávanější z kategorie: Sedací vaky

Sedací vaky dobře zapadnou do staršího i moderního bytu, sednou si s luxusním vybavením a svoje místo si najdou i v dětském nebo studentském pokoji, neztratí se ani v ložnici nebo předsíni. Stačí dobře zvolit tvar a potisk a můžete je vystavit kdekoli. Do vstupní chodby pochopitelně nepořídíte sedací pytel Lounge s objemem 600 litrů, ale minimalistický sedací taburet je pro tento prostor jako stvořený.

A krychlový podsedák v obývacím pokoji nahradíte pohodlným vakem Bean s abstraktními motivy, který zastane pozici solitérního a výrazného prvku. Sedací pytle jsou kouskem, který zajistí dostatek pohodlí a každý interiér příjemně odlehčí. Nehledě na tvar, velikost a motiv.

Široká nabídka: osm různých typů sedacích vaků

Jako první musíte určit místo, pak využití a míru pozornosti, kterou by na sebe měl sedací vak upoutat. Až pak vybíráte potisk. Taburetky se hodí spíš do menších místností a ryze dospělých interiérů, menší vaky jsou pro jednoho lenocha, ty větší pojmou bez problémů dvojici. Jak vybrat sedací vak? S námi snadno!

TIP: Pokud jste se rozhodli pro nápadný potisk, můžete ho zkombinovat s dalšími prvky v interiéru, jako jsou závěsy, obrazy, tapety na zeď, deky nebo dekorační polštářky. Stačí do vyhledávače na našem webu sablio.cz zadat klíčové slovo (do lišty napište slovo fotbal a zobrazí se vám všechny produkty s touto tematikou).

Taburet Cube

Nejmenší kousek z kategorie sedacích vaků. Jeho objem je pouhých 65 litrů. Má krychlový tvar a délku hrany jen 40 centimetrů. To je ideál pro pohodlné sezení i umístění do menšího prostoru. Hodí se do dětského pokoje, do předsíně i do ložnice jako náhrada nočního stolku. I přes menší rozměry má standardní nosnost 180 kilogramů.

Na výběr máte z více než tisícovky různých barev a motivů. Od jednobarevných kousků po potisky z kategorie přírody, světové architektury, sportu, animovaných postaviček nebo abstrakcí. Taburety Cube můžete navíc různě kombinovat a „stavět“ z nich pohovky nebo řady k sezení.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Taburet Cirle

Taburet Circle se liší nejen tvarem, ale i objemem. Má zhruba o čtvrtinu více, rovných 85 litrů. Na rozměrech to ale není příliš znát. Zatímco výška sedu je na 40 centimetrech, průměr taburetu je o 10 centimetrů větší. Pokud vám tedy připadal taburet Cube „těsný“, kulatý tvar vám bude pohodlnější. Nemůžete ho sice „pospojovat“, ale v interiéru působí uvolněněji a budí dojem útulna.

Stejně jako jeho předchůdce s jednoduchými liniemi (Cube) najde uplatnění v každé místnosti. V nenápadném odstínu může být jednoduchým doplňkem sedací soupravy, s výrazným motivem rozbije nudu a minimalismus. Nejvíce času vám zabere vybrat z více než tisícovky produktů svého favorita.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Classic

Sedací vaky mohou mít různé tvary a velikosti, ale nemáte-li jasnou představu a jde vám jen o pohodlné posezení, je typ Classic jasnou volbou. Vnitřní vak je součástí balení. Usnadní vám tak doplnění kuliček nebo praní.

Dodáváme ho ve dvou rozměrech:

  • 150 x 100 centimetrů (objem 175 litrů)
  • 200 x 140 centimetrů (objem 500 litrů)

Díky možnosti regulovat množství polystyrenových kuliček sami určujete tvrdost nebo naopak poddajnost vaku. Pokud ho naplníte jen částečně, vytvaruje se podle vašeho těla, v opačném případě vám poskytne dostatečnou oporu při lenošení. Sedací pytel Classic má tvar obdélníku, velice dobře se tak na něm vyjímají nápadné potisky a motivy.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Cocoon

U sedacích vaků se nedá s tvary příliš variovat, ale Cocoon je výjimkou potvrzující pravidlo. Vypadá jako klasické křeslo s oblými tvary. Pohodlně do něj zapadnete a můžete si užít chvilku klidu. Čím více kuliček do něj nasypete, tím větší oporu vám poskytne. Chcete-li zažít staré časy jako s prosezenou pohovkou, dejte kuliček méně. Sedací vak neztratí svůj původní tvar (díky švům), ale bude měkčí a poddajnější.

Objem sedacího vaku Cocoon se pohybuje kolem 400 litrů, s rozměry 115 x 175 x 40 centimetrů ale patří k těm průměrným. Jeho nároky na prostor nejsou velké, a tak ho užijete i v menších místnostech – v ložnici, v dětském pokoji nebo dokonce na terase. A opět nechybí vnitřní vak.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Bean

Pokud hledáte sedací vaky, které přinesou do místnosti špetku ležérnosti, ale zároveň nepostrádají pohodlí a praktičnost, je tvar Bean (s vnitřním vakem pro snažší plnění nebo praní zdarma) trefou do černého. Objem 400 litrů je akorát, rozměry 100 x 90 x 40 stejně tak.

Díky jedinečnému tvaru, kdy spodní část pojme tělo a ta horní je oporou pro hlavu, ale nabízí pohodlí i při delším lenošení. Nerozbolí vás záda, neztuhnou nohy ani se nezablokuje krční páteř. Pokud vak naplníte do jeho maxima, bude dostatečně tvrdý a zvládne konkurovat klasickým křeslům.

Jednobarevné kousky působí luxusně a nadčasově, výrazné potisky (na webu Sablio.cz jich máme skoro čtyři stovky) na sebe strhnou pozornost a stanou se oblíbeným místem k sezení, o který se budou členové rodiny i návštěvy prát.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Pear

Zatímco předchozí vak (Bean) se hodí spíš do obývacího pokoje a pro poležení dospěláků, sedací pytel Pear působí uvolněněji. Má sice podobný tvar, příliš se neliší ani velikostí (140 x 100 x 25 centimetrů) nebo objemem (450 litrů), ale v kombinaci s dětským motivem je perfektním doplňkem do dětského pokoje. Využít ho pochopitelně můžete i jako místo k sezení a válení pro nejmenší členy rodiny kdekoli v bytě.

U nás máte na výběr ze čtyř set různých motivů. A pak už záleží jen na vás, jak moc vak naplníte. Čím méně kuliček nasypete do vnitřního vaku, který je součástí balení, tím měkčí a tvárnější vak bude. Při maximálním objemu získá pytel pevné tvary s dostatkem místa pro sezení i oporu krku a hlavy.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Triangl

Taburetky jsou bez opory a sedací pytle se mohou vytvarovat tak, abyste se pohodlně uvelebili. Co ale sedací vak Triangl? Jeho tvar je netypický. Neležíte ani nesedíte. Jen se válíte, lenošíte a užíváte si jemnou masáž těla polystyrenovými kuličkami. Pro jeho variabilitu ho ocení děti i dospělí. Vnitřní vak pro snazší plnění je v ceně, a tak můžete bez problémů sedací pytel měnit podle svého gusta.

Pokud dovnitř nasypete všechny polystyrenové kuličky, získá Triangl pohodlný tvar, kdy se usadíte, nohy natáhnete před sebe a hlavu zaboříte do opěrky. Nenechte se zmást. Vak sice zajistí pohodu, ale není velký. Objem je pouhých 200 litrů a rozměry 120 x 100 x 100 centimetrů. Nároky na prostor jsou tedy minimální. Jen výběr ze čtyř stovek motivů bude zřejmě na dlouho.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Lounge

Potrpíte si na kvalitu, komfort a pohodlí? Pak je pro vás sedací vak Lounge jasná volba. Nejen pro jeho objem 600 litrů a rozměry 120 x 100 x 80 centimetrů, ale především jedinečný tvar. Můžete se na něm převalovat ze strany na stranu a přizpůsobit si ho svým potřebám. Nohy nahoru a důlek pro sezení nebo opěrku pro hlavu. Stačí polystyrenový kuličky nahnat na místo určení a je hotovo.

Líbivé motivy, výrazné barvy a vnitřní vak jako součást balení – to jsou tři třešničky na dortu. Na první pohled připomíná sedací vak Lounge vyšší matraci. Záleží ale na vás, jak moc ho naplníte, vytvarujete a jestli k sobě pustíte ještě někoho dalšího. Jde o unviverzální kousek, který se během chvilky promění z křesla na pohovku. Jen ty požadavky na prostor jsou vyšší.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Výstupní kontrola kvality na prvním místě

V Sabliu.cz si zakládáme na kvalitním zpracování. A to nejde bez důsledného dohledu na výrobu. Díky tomu, že probíhá v České republice, máme pod palcem každou její fázi a snažíme se dotáhnout všechny produkty k dokonalosti, abychom budovali základnu spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí a doporučují nás.

A kdyby se přeci jenom objevila chybka, neváhejte nás kontaktovat. Společně to napravíme. Stejně tak vám poradíme při výběru vhodných dárků nebo se pokusíme vytvořit produkt na míru.

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.