Loading...

Originální obrazy do bytu

06.10.2023 11:18

Upraveno: 19.11.2023 20:43

Holé zdi bez tapet nebo obrazů jsou nudné. Takový byt působí chladně, rezervovaně a nezabydleně. Je to dům, ne domov. Moderní obrazy jsou ideální způsob, jak dodat místnosti šťávu.

Jen my máme v nabídce více než dva tisíce kousků a za všemi si pro jejich kvalitu a nápad stojíme. I přes svou poměrně nízkou cenu nadělají spoustu parády a obyčejný pokoj promění v místo plné barev a fantazie.

Stačí si vybrat ten správný motiv. Zvířata, světovou architekturu, veterány, abstrakce, květiny nebo odkaz na vysněnou dovolenou v exotice? Do mužské dílny se hodí obrazy na zeď s motivem rulety, do jídelny šálek s kávou. Nebojte se experimentovat a jít proti proudu.

Obrazy na plátně se hodí do každé místnosti v bytě. Jen nezapomeňte na soulad s výmalbou a nábytkem, aby se jednotlivé kousky vzájemně nepřetahovaly o pozornost.

Obrazy na stěnu mají mnoho podob, barev, velikostí nebo dílů. I v Sablio.cz se snažíme o maximální nabídku produktů, ze kterých můžete vybírat to, co vám (a vašemu bytu) nejlépe padne. Od čtvercových obrazů o délce strany 50 centimetrů po pětidílné kousky.

Motivy a rozměry se možná liší, ale kvalita je u všech výrobků stejná. Nejvyšší možná. Kvalitní plátno s gramáží 370 g/m² je natažené na dřevěném rámu i do stran a celou plochu pokrývá laminační vrstva, která brání blednutí barev.

Háčky na obrazy – nenápadné a nepostradatelné

Upevnění obrazů na stěnu je sice jednoduché a žádá si vcelku neinvazivní zásah do zdi, kdy uděláte jen malou dírku, vložíte háček na obraz a na něj rám pověsíte. Abychom vám usnadnili nákup a ušetřili vás shánění háčků na obrazy v obchodě, přibalíme ho ke každému zakoupenému obrazu. Do pár minut od vybalení bude mít vaše místnost úplně nový „kabátek“. 

Obrazy do ložnice

Každý byt má ložnici. Místo, kde spíte, kde relaxujete, kde se válíte, kde si čtete, kde probíráte uplynulý den, kde se protahujete a kde chcete vydechnout. Místo, kde nemají rušivé prvky co dělat. A to pochopitelně platí i o obrazech. Měli byste je vybírat tak, aby vás na pohled uklidňovaly a podněcovaly ve vás pohodu, odbourávaly stres, nevyvolávaly negativní myšlenky. Vybírat můžete mezi čtvercovými obrazy menších rozměrů i vícedílnými kousky. Veškerou pozornost ale věnujte motivu. Ten totiž hraje hlavní roli.

Obrazy do ložnice s vámi budou těsně před usnutím i krátce po probuzení. Je to jedna z věcí, kterou uvidíte jako první i jako poslední během dne. A musí vás bavit. Motiv bitcoinu se hodí spíš do pracovny,  rozehraná šachová partie do společenské místnosti a miska s hroznovým vínem do jídelny. Obrazy do ložnice vybírejte v kategorii architektury, přírody a zvířat. I tak ale filtrujte. Ne každý se chce po ránu dívat na hady nebo pavouky.         

Obrazy do ložnice - Sablio.cz
 

Obrazy na zeď do kuchyně

Možná vás nikdy nenapadlo, že i kuchyně by si zasloužila kousek umění. Snad by vám pak čas u plotny utíkal o poznání rychleji a vařili byste s chutí.

Jen těžko budete vybírat obrazy na zeď do kuchyně s motivy pláže nebo veselých žab. To se tematicky nehodí. Ale v kategorii s potravinami, kávou, čaji nebo drinky a ovocem, zeleninou, masem nebo oblíbenými ořechy a ostrými noži najdete jistě to pravé.                                                                  

V Sabliu.cz si potrpíme na kvalitu, a tak ani obrazy na zeď do kuchyně nešidíme a tiskneme je na vysokogramážní plátno a natahujeme na dřevěné rámy. Pokud tedy máte spojený prostor pro kuchyňku, obývací pokoj a jídelnu, budou k sobě kousky vzájemně ladit. 
 

Obrazy do dětského pokoje

Dětský pokoj je skutečný oříšek. Spousta interaktivních hraček, barevné koberce, dostatek nábytku na všechny krabice, stavebnice, hry, knihy a oblečení, panenky, bagry, kuchyňky, dílny, stolky. Tolik věcí je na jednu místnost až až. Ani zdi by ale neměly přijít zkrátka. I ty totiž potřebují ozdobit. Dětské obrazy jsou ideální.

Tapety mohou děti zašpinit nebo potrhat a nóbl police s vystavenými fotografiemi je nezabaví. S obrazy je to ale jiná. Zvolíte-li správný motiv – ideálně společně s dětmi, aby se mohly na rozhodovacím procesu podílet, bude radost dvojnásobná.

Obrazy do dětského pokoje nemusí být rozměrné nebo dokonce vícedílné. Takové výstřelky se tam ani nehodí. Mnohem větší radost uděláte čtvercovými kousky s nápadným potiskem.

Díky laminační vrstvě se nebojte vyblednutí barev, po mnoho let zůstanou v dobré kondici. Jsou vám milejší lístky, puntíky, animované postavičky nebo zvířata? Netlačte děti ke zdi a nechte je vybrat si to, co doopravdy chtějí. Jedině tak se z jejich pokoje stane kouzelné království.

Obrazy do dětského pokoje - Sablio.cz

Nejprodávanější z kategorie: Obrazy pro děti


 

Obrazy na zeď do obýváku

Obývací pokoj je středobodem celého bytu nebo domu. Místnost je to zpravidla největší, nejvzdušnější a nejspolečenštější. Pořád se tam něco děje. To ale neznamená, že nemusíte interiéru věnovat dostatečnou péči. Co na tom, že je tam živo, ani zdi by neměly strádat. Volné plochy za pohovkou jsou ideální pro velké nebo vícedílné obrazy.

A motivy? Konečně můžete popustit uzdu fantazii a pořídit si to, po čem skutečně toužíte. Dravé šelmy, bláznivé vzory, vtipné postavičky, roztomilá koťata, vlaky, moře a oceány nebo oblíbený sport a detaily motoru. Cokoliv.

Díky tomu, že je plátno přetažené i přes boční strany dřevěného rámu, působí luxusně a skvěle se doplňuje se vším nábytkem a vybavením. Při výběru ale dbejte na to, aby potisk barevně ladil se zbytkem místnosti. Pravděpodobně půjde o nejvýraznější kousek obývacího pokoje, a tak pozor na zbytečné kontrasty a nesoulad.

Pokud chcete experimentovat, ale zároveň se bojíte, že přestřelíte, zvolte vícedílné obrazy na zeď do obýváku. Vybírat můžete mezi třemi nebo pěti kusy. Každý má jinou velikost a motiv na sebe plynule navazuje.

Obrazy na zeď do obýváku - Sablio.cz
 

Obrazy do kanceláře

Kancelář. Místo, kde trávíte možná až nezdravě moc času. Spousta lidí hraje na přesčasy a zůstává v práci déle než povinných osm hodin (při plném úvazku). A podle toho by měl prostor vypadat. Provoněný, útulný, příjemný pro oko, světlý, uklizený a se špetkou osobitého stylu.

A právě k tomu jsou obrazy do kanceláře ideální. Nebudou odvádět vaši pozornost, ale zároveň dodají místnosti porci pohody.

Pro nekvalitní kousky není v kanceláři místo. Stejně tak pro nemístnou extravaganci nebo plytký humor. Na Sablio.cz máme v nabídce spoustu obrazů – čtvercových, obdélníkových i vícedílných, se kterými svou kanceláří povýšíte na skutečný skvost. A protestovat nebudou ani vaši kolegové sedící z druhé strany stolu.

Ikony světové architektury, drahá auta, přírodní motivy nebo lvi, tygři a jaguáři jsou sázkou na jistotu.

Obrazy do kanceláře za sebou ale vláčí jedno omezení. Neměly by na sebe poutat pozornost. Umístěte je tedy tak, abyste na ně dobře viděli, ale zároveň nesmí rušit při práci a jednáních.

Nejprodávanější z kategorie: Obrazy

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.