Loading...

Puzzle s vlastní fotkou: Unikátní dárek pro každého

19.09.2023 18:23

Upraveno: 29.04.2024 10:26

Puzzle s vlastní fotkou představují jedinečný způsob, jak proměnit oblíbené vzpomínky ve skvělý dárek plný emocí. Skládání puzzle skvěle vyplní volný čas, hotové puzzle s vlastní fotografií se přitom může stát unikátním doplňkem interiéru.

Puzzle s vlastní fotkou

Zapomeňte na běžné dárky, které obdarovanému dlouho nezůstanou v paměti. Vytvořte osobní dárek a buďte kreativní – nechte si vyrobit puzzle s vlastní fotkou.

Stačí jen vybrat oblíbenou fotografii a nahrát ji s pomocí našeho designéru. Zbytek už nechte na nás.

Nabízí se různé možnosti, jak mohou puzzle s vlastní fotkou vypadat. Můžete si vybrat, zda chcete mít vlastní puzzle tvořené jednou fotkou, která pokryje celou plochu. Nebo naopak vyberete více fotografií a vytvoříte z nich koláž.
 

Puzzle s vlastní fotkou - Sablio.cz

Puzzle s vlastní fotografií tak mohou obsahovat více různých vzpomínek, díky čemuž si je obdarovaný ještě více zamiluje.

K dispozici jsou různé varianty skládaček, které se liší počtem dílků i svým tvarem. Skládání puzzle tak může být výzva, ovšem k dispozici je i jednoduchá varianta, kterou lze složit během chvilky.

Kromě klasického obdélníkového tvaru je navíc k dispozici puzzle z vlastní fotografie ve tvaru srdce. Jde o skvělou volbu pro vaše milované.

Nejprodávanější z kategorie: Puzzle s vlastní fotkou


 

Dárky s vlastní fotkou

Puzzle z vlastní fotky představují originální dárek, který okouzlí. Ovšem nabízí se také spousta dalších možností. Můžete si totiž vytvořit i různé další dárky z vlastních fotek. Nabízí se například fotodeka, hrneček s vlastní fotkou, polštářek s vlastním motivem či třeba unikátní prosecco s vlastní etiketou.

K dispozici je mnoho dalších nápadů, můžete si tak nechat vyrobit v podstatě libovolné dárky z fotek.

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem


 

Každý produkt si vyrábíme sami v České republice, máme tak 100% kontrolu nad kvalitou každého dárečku, který vám odešleme.

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.