Loading...

Plecháček s vlastním potiskem: Unikátní dárek, který potěší

08.09.2023 15:57

Upraveno: 29.04.2024 10:23

Dárkový plecháček je univerzální dárek, který udělá radost každému. Plechový hrnek je kreativní a osobitý, jelikož ho můžete ozdobit vlastním potiskem. Motiv tak vytvoříte přesně na míru obdarovanému.
 

Plecháček s vlastním potiskem

Plecháček s vlastním potiskem si v praktickém designeru můžete během chvilky navrhnout přesně podle svých představ.

Přidat lze i libovolný text, vytvoříte tak unikátní plecháček se jménem či vzkazem. Vznikne tak skvělý dárek, z něhož si obdarovaný s radostí vychutná svůj nápoj.

Jde o kvalitní plechový hrnek, který s sebou lze vzít třeba i na cesty, využití tak najde všude.

Díky možnosti vlastního motivu vytvoříte ideální dárek pro kohokoli, ať už sháníte dárky pro maminku, dárky pro tatínka, dárky pro kamarádku či třeba dárek pro šéfa.
 

Plecháček s vlastním potiskem - Sablio.cz
 

Plecháček s hotovým motivem

V nabídce najdete také již připravený plecháček s hotovým motivem. Vybírat můžete tematicky, připraveny jsou totiž různé designy. Najdete tak ideální plecháček pro rybáře, ale také plecháček pro milovníky vína, plecháček pro pivaře, plecháček pro motorkáře a pro mnoho dalších „zájmových skupin“.

Nechybí ani univerzální designy s vtipnými motivy. Pokud tedy zrovna nemáte konkrétní nápad na vlastní potisk, můžete zvolit plecháček s potiskem od nás.

Plecháček s potiskem - Sablio.cz
 

Navrhnout a nechat vyrobit si u nás můžete i další dárky z fotek. Například fotodeku z vlastních fotografií, polštářek s vlastní fotkou či třeba ručník s vlastní fotkou.

Všechny naše výrobky si vyrábíme sami v České republice. Máme tak 100% kontrolu nad kvalitou každého plecháčku i dalších dárečků, které odesíláme.

Na našem e-shopu dále najdete originální dárky pro šéfa, dárky pro děti, dárky pro rybáře, ale i dárky pro hasiče a další povolání.

Nejprodávanější z kategorie: Plecháčky

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.