Loading...

Ručník s vlastním potiskem: Praktický dárek pro každého

08.09.2023 15:29

Upraveno: 03.10.2023 14:43

Ručníky jsou nezbytností v každé domácnosti, ovšem mohou být mnohem víc než jen klasický doplněk. Originální ručníky s vlastním potiskem jsou jedinečné, stanou se skvělým dárkem, a přitom najdou praktické využití.
 

Ručník s vlastním potiskem

Koupelnový textil nemusí být fádní a nenápadný. Připravili jsme pro vás ručník s vlastním potiskem, který se bude skvěle vyjímat. Jde o perfektní dárek pro speciální příležitosti, design vyladíte přesně podle vkusu obdarovaného.

Ručník s potiskem je k dispozici ve dvou velikostech – 30x50 centimetrů nebo 50x100 centimetrů. To znamená, že můžete vybrat ideální rozměr, ať už chcete malý ručník na ruce či univerzálnější větší rozměr.
 

Ručník s vlastním potiskem - Sablio.cz

 

Osuška s vlastním potiskem

Kromě ručníků v nabídce najdete také osušky s potiskem. Vynikají svou velikostí 70×140 centimetrů, využití najdou doma, ale osuška s fotkou se skvěle hodí i na pláž nebo k bazénu. Díky originálnímu motivu se osuška s vlastní fotografií jen tak neztratí.

Stačí si jen vytvořit design – osuška s vlastním potiskem je unikátní a představuje tak skvělý dárek.

Kromě toho si u nás můžete navrhnout a nechat vyrobit i další dárky z fotek. Můžeme pro vás připravit fotodeku z vlastních fotografií, polštářek s vlastní fotkou či třeba hrnek s potiskem.

Fotodeka - Sablio.cz
 

Všechny dárky si vyrábíme sami v České republice, máme tak 100% kontrolu nad vším, co odesíláme.
 

Na našem e-shopu najdete rozmanitou nabídku, máme skvělé dárky pro maminky, dárky pro tatínky, dárky pro babičky, pro dědečky i dárky pro děti.

Nejprodávanější z kategorie: Ručníky

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.