Loading...

Hrnek s fotkou: Úžasná pozornost ke každé příležitosti

06.09.2023 11:36

Upraveno: 03.10.2023 14:47

Překvapte své blízké osobním a originálním dárkem. Hrnek s fotkou je milým překvapením, navíc jde o praktický dárek, který si zamiluje každý. K dispozici jsou různé varianty – výběr motivu je přitom zcela ve vašich rukách.
 

Hrnek s vlastním potiskem

Pokud hledáte perfektní dárek pro jakoukoli příležitost, hrnek s vlastním potiskem je skvělou volbou. Jde o osobitý a unikátní produkt, který zcela přizpůsobíte svým představám.

Kromě fotografie můžete přidat i vlastní text. Hrnek s fotkou jen tak nezapadne mezi ostatními hrnky ve skříňce. Obdarovaný si ho jistě zamiluje a vzpomene si na vás při vychutnávání ranní kávy nebo čaje.
 

Hrnek s fotkou - Sablio.cz

Magický hrnek s vlastním potiskem

Magický hrnek s vlastním potiskem je jednoduše okouzlující. Na první pohled jde o obyčejný černý hrnek, ovšem po nalití horkého nápoje se ukáže motiv. I na tento hrnek si můžete nechat natisknout libovolný design podle vlastní fotky.

Magický hrnek s vlastním potiskem - Sablio.cz

Získáte tak zcela originální hrnek na kávu s potiskem, který se skvěle hodí jako dárek. Hrnky s vlastní fotkou patří mezi oblíbené produkty, darovat je lze při různých příležitostech.
 

Termohrnek s vlastním potiskem

Jestliže vybíráte dárek pro někoho, kdo má rád svůj oblíbený nápoj stále po ruce, pak zvolte termohrnek s vlastním potiskem. Ten je velmi praktický, vzít si ho lze kamkoli na cesty a kdykoli si vychutnat horký nápoj.

Každý termohrnek s fotkou je unikátní, můžete si tak nechat vyrobit různé pro každého člena rodiny – už si je nebudete plést.
 

Dárkové hrnky

Na našem e-shopu najdete hrnky pro všechny:

Všechny hrnky s potiskem jsou vyráběny v České republice, díky tomu máme 100% kontrolu nad kvalitou každého hrnečku, který vám odešleme.

Navrhnout a nechat vyrobit si můžete i další dárky s vlastním motivem – například fotodeku z vlastních fotografií, originální polštářek s vlastní fotkou či třeba ručník s vlastní fotkou, nabízí se i spousta dalších možností.

Na našem e-shopu najdete také dárky pro maminky, dárky pro tatínky, dárky pro babičky, dědečky i dárky pro děti.

Nejprodávanější z kategorie: S vlastním potiskem

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.