Loading...

Tipy na originální dárky pro učitele

04.09.2023 17:40

Upraveno: 20.10.2023 22:50

Učitelé hrají klíčovou roli ve vzdělávání našich dětí a zaslouží si naše uznání a poděkování za náročnou práci. Jedním z nejlepších způsobů, jak vyjádřit vděk, je originální dárek, kterých u nás najdete desítky tisíc.  Vybavení pro školáka je samozřejmě důležité. Nezapomínejte, ale právě i na jeho vyučující.

Tipy na originální dárky pro učitele

Čeká vás pestrá nabídka skvělých dárků pro učitele, které jsou praktické a unikátní.
 

Hrnečky pro učitele

Mezi univerzální dárky pro učitele lze rozhodně zařadit hrnky s potiskem. Ty najdou využití v každé domácnosti. Hrnek pro učitele je milým dárkem, vybírat můžete z různých motivů – design hrnku může být vtipný, ale také jsou k dispozici varianty, které vyjádří vaši vděčnost.

Hrnečky pro učitele - sablio.cz

Každé ráno při přípravě čaje nebo kávy tak vykouzlíte úsměv na tváři. Hrnky pro učitele učiní ranní rituál ještě o trochu více radostný. A pokud se Vám žádný z našich motivů nelíbí, vytvořte si svůj hrneček s vlastním potiskem, který bude na míru dané příležitosti.
 

Vína pro učitele

Školní rok dokáže být opravdu náročný, jistě proto přijde vhod něco dobrého, co dokáže spravit náladu. Mezi to lze rozhodně zařadit víno pro učitele. Nejde o jen tak ledajakou lahev – je totiž ozdobena unikátní etiketou.

Vína pro učitele - sablio.cz

Jde tak o skvělý dárek pro pana učitele, kterému chcete dopřát příjemnou chvilku relaxace se sklenkou dobrého vína. Pokud chcete dárek více personalizovat, můžete si vytvořit víno s vlastní etiketou. :)
 

Dobroty pro učitele

Každý si rád dá něco dobrého na zub a učitelé nejsou výjimkou. Nabídka je pestrá, můžete tak vybrat ty pravé dobroty pro učitele, které udělají radost. Jde o skvělý dárek pro třídního, ovšem ocení ho každý učitel. Jde totiž o milou pozornost, která neurazí.
 

Dobroty pro učitele - sablio.cz

Půllitry pro učitele

Pokud hledáte opravdu originální dárek pro učitele, nabízí se půllitr s gravírováním. Nejde o klasiku jako je například hrnek, jistě ale i tak zaujmete.

Půllitry pro učitele - sablio.cz

Půllitry pro učitele jsou dostupné v různých variantách. Můžete tak vybírat z různých motivů, které jsou elegantně gravírované.
 

Všechny naše dárky jsou s láskou vyrobeny v České republice. Díky tomu můžeme garantovat 100% kontrolu nad kvalitou každého dárečku, který odesíláme. Můžete se tak spolehnout, že u nás vyberete ty nejlepší dárky.

Nabídka je pestrá – najdete u nás také dárky pro učitelky a mnoho dalšího. A pokud toužíte po opravdu unikátním dárku, pak neváhejte využít možnost vytvořit si dárky z vlastních fotek.

Nejprodávanější z kategorie: Pro učitele

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.