Loading...

Tipy na dárky pro učitelku

31.08.2023 13:03

Upraveno: 03.10.2023 14:47

Ve škole stráví člověk značnou část života. Minimálně devět let. Další čtyři připočtěte za střední, rovných pět za vysokou. Skoro pětinu času věnujete vzdělávání. A po celou dobu vám na záda dýchá učitelský sbor.

Někteří jsou oblíbení, jiní nenávidění. Někdo vám dává další a další šance na opravy a doučuje vás, druhý vás ob den vyvolává k tabuli a baví se tím, jak rudnete a snažíte se to uhrát aspoň na čtyřku.

Tipy na dárky pro učitelku

Sami už to máte za sebou a i přes menší kolize s učitelkami na ty roky vzpomínáte s úsměvem, teď ale prožíváte to samé – a možná ještě o něco intenzivněji – se svými dětmi. A lámete si hlavu s tím, co by mohlo učitelce udělat radost a být hezkou tečkou za dalším školním rokem, poděkováním za trpělivost nebo třeba jen milou pozorností pro radost.

Děti vám toho moc neporadí, samy se po tom, co by jejich třídní mohla chtít, nepídí. A tak vám nezbývá nic jiného než návštěva našeho e-shopu Sablio.cz. U nás totiž seženete dárek pro každou příležitost. Dárky pro učitelky u nás dokonce mají svou vlastní kategorii.
 

Hrnečky pro učitelku

Práce ve školství je nedoceněná. Je to nonstop zápřah. Nejde jen o těch pár hodin denně, ale o ostražitost, domácí přípravy, tvorbu plánů, konceptů a zábavy.

Musí jít s dobou, musí být v obraze, přísné a zároveň přátelské, musí umět naslouchat a prosadit si svou. Musí se neustále vzdělávat. A to nejen ve svém oboru, ale projevit se na mnoha frontách. Není divu, že z takového kolotoče, který zažívají každý den, vyschne v krku.

Hrneček pro učitelku je jasná volba. V časovém presu je často náročné dodržovat pitný režim, který je základním kamenem pro přirozené zdraví, brání bolestem hlavy, podporuje soustředění, chrání tělo před záněty ledvin a močového měchýře, dodává energii a zlepšuje náladu.

Hrnečky pro učitelku - sablio.cz

Čistá voda bez bublin by měla tvořit tři čtvrtiny veškerých tekutin, které člověk za den přijme, ale když si učitelka do hrnečku udělá čaj, kávu nebo smoothie z ovoce a zeleniny, nic se nestane. Důležité je, aby tělu dodávala to, co potřebuje.                                                                                                           

Každý hrnek pro učitelku má objem 300 ml (plecháčky 330 ml), což je tak akorát na jednu vyučovací hodinu. Díky velkému uchu se z ruky jen tak nevysmekne. A když už, díky použitému kovu nebo silným stěnám z keramiky se hned nerozbije.

To nejlepší na konec. Vtipné texty jsou skutečnou třešinkou na dortu, která učitelky potěší při každém napití. Kolikrát za rok se na ni zlobíte pro množství úkolů, přísné očko u testů a pravidelné zkoušení u tabule? Skoro pořád. A tak přicházejí na scénu hrnečky, které zkrotí všechny emoce.
 

Vína pro učitelku

Pro šumivá vína podmínka pitného režimu pochopitelně neplatí, bohatě stačí sklenička denně. To ale neznamená, že neudělá radost. Ideální je jako originální dárek pro třídní učitelku na rozloučenou.

Končí školní rok? Docházka na základní škole jde do finále? Je na programu stěhování nebo učitelka dostala lepší nabídku? Víno je skvělou tečkou za společnými zážitky.

Vína pro učitelku - sablio.cz

Vína pro učitelku by měla mít něco navíc. Na Sablio.cz vybíráte mezi čtyřmi variantami vína (prosecco, červené, bílé a růžové víno) a čtyřmi typy etiket. Pokud vám ale taková nabídka nestačí, osmělte se a nechte si vyrobit víno s vlastní etiketou. Učitelce (a všem ostatním) tím vezmete dech.
 

Svíčky pro učitelku

Po týdnu s dětmi, kdy nesmí učitelky spustit děti z očí, učí je a odpovídají na tisíce všetečných otázek, je v pořádku, když se svalí do křesla a přivřou oči. Podkres z televize ruší, rádio brání odpočinku. Ale mihotavé světlo svíčky a nevtíravá vůně, přítmí a jemné světlo – to je jiná. To je přesně to, co vyčerpaná hlava potřebuje.

Na Sablio.cz sice najdete mezi svíčkami pro učitelku jen jedinou vůni – vanilkovou, ale ve dvou různých velikostech a se čtyřmi různými motivy.

Svíčky pro učitelku - sablio.cz

Malá verze (120 gramů) vydrží hořet 28 hodin, větší (500 gramů) rovných sto. A to už je doba, se kterou učitelky hravě překlenou celý rok.

Pokud se vám žádná z etiket nezamlouvá, můžete si vyrobit svíčku s vlastní etiketou. Pohrajte si s třídní fotografií nebo použijte oblíbenou hlášku a vše doplňte emotikony. Získáte tak jedinečný dárek pro paní učitelku.
Polštářky pro učitelku

Květiny, bonbony a zápisníky. To byla odjakživa silná trojka. Dnes už ale můžete třídní potěšit i jinak a především mnohem originálněji. Co takhle polštářky pro učitelku, kterými vyšlete jasnou zprávu? „Vím, že Vám dávám zabrat.“

Polštářky pro učitelku - sablio.cz

Spadají do stejné kategorie jako svíčky a lahve vína a mezi obdarovanými se řadí k těm nejvítanějším. O to víc, když mimo pohodlnou velikost (čtvercový tvar, strana o délce 40 centimetrů), hedvábný lesk, skrytý zip, měkoučkou výplň a možnost praní naservírujte i originální potisk. Tím dotáhnete dárek k dokonalosti.
 

Bonusový tip

Většina pozornosti se strhává k učitelkám na základní škole. Je to pochopitelné. Děti tam stráví devět let, vyrostou a promění se z malých rošťáků v mladé lidi připravené vykročit do světa. Odměnu si ale zaslouží všichni ostatní.

Nezapomeňte na dárek pro paní učitelku do školky, které ocení především dětský um, nebo na kantory ze střední školy, kteří vyprovázejí vaše potomky do života.
                                                                                                                                                                                        

Kvalita na prvním místě

Sablio.cz je nevyčerpatelným zdrojem dárků pro radost. Pro rodiče, pro starší generace, sourozence, novomanžele, kolegy, učitele nebo rybáře, vodáky, sportovce i kočkomily. Nikdo nestojí stranou.

Žádný produkt nevyjde z linky, aniž by nezískal plný počet za kvalitu a precizní zpracování. Díky tomu, že všechny fáze výroby probíhají v České republice, máme dohled nad každým výrobkem.

Do světa pouštíme jen to, co jsme zkontrolovali. Pokud se i tak najde vada nebo chybka, určitě se domluvíme na postupu a obratem začneme pracovat na nápravě.

Nejprodávanější z kategorie: Pro učitelku

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.