Loading...

Spousta tipů na dárky pro babičku, které vykouzlí úsměv na tváři

28.08.2023 11:27

Upraveno: 03.10.2023 14:48

Rodiče na vás byli přísní. Museli s vámi řešit brokolici k večeři, dobré známky, docházku do školy, utřený prach, pubertu i sourozenecké spory.

Mnohokrát jste se pohádali a hledali útočiště u babičky. Ta vás totiž nikdy neodmítla, měla pochopení a snažila se najít bezbolestné řešení pro všechny zúčastněné. Teď už máte svůj vlastní život, ale často na ni vzpomínáte a čas od času ji podarujete.

Spousta tipů na dárky pro babičku, které vykouzlí úsměv na tváři
 

Pokud vám ale dochází inspirace, na Sablio.cz najdete spoustu dárků pro babičky. Taky ale máte občas pocit, že se svět točí jen kolem oslav a zástup lidí, kteří si zaslouží vaši pozornost snad nikdy neskončí?

Vánoční dárky pro babičku a dědu, pro maminku ke kulatinám, dárek pro sestru za promoce, pro kolegu, co se právě oženil.

Nemusíte se ostýchat dát najevo city a sympatie nebo se odvázat a pořídit vtipný dárek, který rozesměje. U babičky je vše dovoleno!
 

Polštář pro babičku

Počet svíček na dortu se nebezpečně zvyšuje, babička ale stále srší elánem, vtipem a dobrou náladou. Věk je jen číslo. To ale neznamená, že člověk nestárne a nepotřebuje odpočívat. A k tomu je polštář ideální.

Může se rozvalit do křesla, podložit si jím hlavu a luštit křížovku. Může se natáhnout na pohovku k oblíbené detektivce. Může si polštář položit na klín a uplést vnoučatům ponožky nebo ho použít jako podložku pro mazlivého kocoura.

Polštář pro babičku - Sablio.cz
 

Polštář pro babičku splňuje všechny požadavky na pohodlí a snadnou údržbu. Čtvercový tvar s délkou jedné strany 40 centimetrů je standard, který poslouží při odpočinku i jako dekorační prvek na gauči.

Jemný materiál s hedvábným leskem je příjemný na omak. Díky skrytému zipu nikde nic netlačí. A v případě nouze stačí povlak sundat a nastavit pračku na 40 stupňů. Jen se vyvarujte kočičích drápků, aviváže a příliš vysokých teplot při žehlení.
 

Hrnek pro babičku

Starší generace si neumí ráno bez teplého čaje nebo silné kávy představit. Ve skříňce jsou hrnky s květinovými motivy a zlatým proužkem. Hrnky z doby před třiceti nebo více lety. Stále slouží a jsou milou vzpomínkou, ale nechtělo by to něco novějšího?

S hrnky se toho moc vymyslet nedá. Jde především o pevné ucho, dostatečný objem a pevný materiál (díky příměsím se po pádu hned nerozbijí).

Hrnek pro babičku - Sablio.cz
 

Díky nápaditému motivu bude mít babička nového favorita a zastaralý obrázek s radostí vymění za připomínku toho, jak moc pro vás znamená.

Hrnek pro babičku je jedním z nejlepších dárků. Bude vás mít na paměti každý den a spojí si vaši maličkost s ranní pohodou.

Objem je rovných 300 mililitrů (u plechčků 330 ml), ucho dostatečně velké i pro nejistý úchop. Na bílé podkladové barvě text dobře vynikne. Babičkám doporučení ohledně ručního mytí příliš vadit nebude. Na vymoženosti v podobě myčky nádobí si stejně nepotrpí.
 

Víno pro babičku

Víno nemá věkový limit. Kvalitní lahví nepohrdnou ani starší ročníky. Chcete-li dárek pro babičku k narozeninám, je to ideální volba. Má ráda trpké nebo jí chcete osladit život? Sklenička denně může být zdraví prospěšná.

Brání rozvoji zánětů, chrání cévní systém, snižuje hladinu cholesterolu, vyrovnává tlak a resveratrol (fenolická látka) zpomaluje proces stárnutí. Víno pro babičku je, zdá se, mnohem víc než jen milá pozornost.

Pokud se chcete blýsknout ještě víc, můžete lahev zkombinovat s dalším příslušenstvím a pořídit dárkovou sadu na víno v bambusové krabičce, kde najde vývrtku nebo náhradní zátku, s gravírovanými skleničkami nebo s ovocnými bonbony.

Víno pro babičku - Sablio.cz
 

Máte-li zálusk na skutečně originální dárek pro babičku, vsaďte víno s etiketou z vlastních fotografií (použijte jeden obrázek nebo vytvořte koláž) nebo s osobním vzkazem.

Na Sablio.cz najdete bohatou nabídku dárkových vín i všech zmíněných doplňků. A nejlepší dárek pro babičku máte jako mávnutím proutku vyřešený. Nemusíte se zaměřovat jen na narozeniny, víno vykouzlí úsměv na tváři i jako dárek k Vánocům pro babičku nebo jen tak pro radost.
 

Ručně vyráběné dárky pro babičku

Jdete do obchodu a koupíte to, co vám zrovna padne do oka? To umí každý. Ale zamyslet se nad tím, co by ten druhý potřeboval, co mu dělá radost, co ho baví – to je jiná.

Vánoční dárky pro babičku a dědu bývají oříšek, ale když vsadíte na kvalitní dárky s důrazem na výrobu v České republice a dohledem nad precizním zpracováním každého výrobku, nemůžete šlápnout vedle.

Ručně vyráběné dárky pro babičku - Sablio.cz
 

Všechny fáze výroby probíhají u nás a šití, tisk i distribuce je pod bedlivou kontrolou, aby zůstala kvalita na nejvyšší možné úrovni a zákazníci se mohli těšit na jedinečné a originální zboží.

Každý dárek musí při výstupu splňovat přísné nároky na kvalitu. V opačném případě ho nepouštíme do světa. Preciznost na naší straně je zárukou, že se lidé vrátí a doporučí nás. To je pro prodejce ta nejsladší odměna.
 

Dárky pro všechny

Potřebujete dárky pro babičku a dědu? Pro blízké či vzdálené příbuzné? Chcete si udělat očko u šéfové nebo za další rok úspěšné spolupráce odměnit kolegy? Zmírnit napětí mezi vámi a tchyní a urovnat vztahy se synovou učitelkou? Dárky pro babičku nebo kohokoliv jiného už vás nemusí trápit.

Na Sablio.cz najdete řešení pro každou zdánlivě prekérní situaci. Jeden háček to ale má. Vybrat z ohromného množství nápadů a zboží vám dá totiž pořádně zabrat.

Nejprodávanější z kategorie: Pro babičku

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.