Loading...

Jaký dárek pro přítelkyni?

25.08.2023 11:53

Upraveno: 03.10.2023 14:48

Jste spolu krátce a potřebujete zapůsobit? Nebo už jste dlouholetí parťáci a chcete udělat radost?

Často si lámete hlavu tím, co by mohlo být to pravé. Kytice do týdne zvadne, zájezd do zahraničí je zbytečně drahý, šperky byste se nemuseli trefit do vkusu, oblečením do velikosti. I nesprávná vůně vám může zlomit vaz.

Ze všeho nejdřív musíte určit, co vaši drahou polovičku zajímá, co ji baví, rozesmívá, čím se sama potěší. Na Sablio.cz najdete spoustu tipů na dárek pro přítelkyni.

Příležitostí budete mít dost. Dárek pro přítelkyni k Vánocům, dárek k narozeninám, dárek k svátku, pracovnímu úspěchu nebo dárek k výročí. A na nic z toho byste neměli zapomenout. Víte, že jsou na to ženy háklivé.

A to nejlepší na konec – dárek k Valentýnu. Spousta dívek předstírá, že je tento americký svátek nezajímá, ale ta radost, když je překvapíte romantikou, mluví o opaku.
 

Polštáře pro přítelkyni

Jen tak se natáhnout do postele, přečíst si knížku, prolistovat oblíbený časopis, zavolat kamarádkám, vydechnout, pustit si seriál nebo se jen schoulit do klubíčka a přemýšlet. Kdo by to nemiloval.

Odpočinek po náročném dni musí být. Ale bez pohodlného polštářku to jde jen těžko. Můžete ho nechat pod hlavou, podložit si jím nohy nebo se k němu přitulit a spát. O to sladší budou sny, když je na povlaku milý vzkaz.

Polštáře mají čtvercový tvar o délce 40 centimetrů. Dobře poslouží při válení a zároveň mají funkci dekoračního polštářku, který jen tak ledabyle odpočívá na pohovce. Povlak je omak na příjemný, s hedvábným leskem a skrytým zipem.

Pár kapek červeného vína nebo mastné flíčky od chipsů? Stačí ho rozepnout a bez aviváže hodit do pračky na 40 stupňů. Žehlit netřeba, napne se sám.
 

Polštářek pro přítelkyni - Sablio.cz
 

Dárkové sady na víno pro přítelkyni

Pro pivo ani pro tvrdý alkohol ženy slabost většinou nemají. Ale víno? To je vášeň. Jen málokterá odmítne skleničku tekutých hroznů. Dárkové víno ale není jen o lahvi, zaujme také speciální etiketa. Patří k němu bohaté příslušenství, bez kterého se neobejdete.

Pokud navíc všechny drobnosti zabalíte do dárkové krabičky, máte před sebou dárek, který vykouzlí úsměv na tváři, nezestárne a bude sloužit mnoho let. A tak by přece měl nejlepší dárek pro přítelkyni vypadat.

Ženy milují úhledné krabičky a všechno pohromadě. Dárkové sady na víno to splňují na jedničku.  Bambusový box obsahuje vše, co zarytý vinař potřebuje. Velikost je tak akorát, vejde se do každého šuplíku a chcete-li se s ní pochlubit, díky gravírování neudělá ostudu.
 

Dárková sada pro přítelkyni - Sablio.cz
 

Hrnečky pro přítelkyni

Budí se vaše drahá polovička s chutí na silnou kávu, černý čaj nebo kakao, které jí připomíná dětství? Pak si prohlédněte naše hrnečky pro přítelkyni, se kterými nešlápnete vedle.

A pokud chcete zabodovat, zamiřte na Sablio.cz a vyberte si z různých motivů a textů, které ženu potěší. Vybírat můžete mezi keramikou a plecháčkem. Ani jednomu ale nechybí ucho, milý text a nadstandardní objem 300 mililitrů (u kovových hrnků 330 ml). Tak akorát na ranní probuzení.

Jen jedno upozornění. Hrnečky myčku nádobí sice ustojí, ale s motivem je to horší. Tomu svědčí jen ruční mytí a jemná péče. Chcete si šplhnout ještě víc? Pak každý večer hrnek osobně umyjte.
 

Skleničky na víno pro přítelkyni

Víno se mezi ženami těší velké oblibě. Bílé, růžové i červené. Trpké, polosladké i slámové. Skleničky jsou nezbytné. Proč? To aby se chutě prolnuly a vyšla ven hluboká vůně. Jedinečný tvar může za to, že víno zintenzivní a dopřeje vám ohňostroj chutí.

K červenému vínu patří větší a bachratější sklenice, na bílé použijte o něco vyšší a užší (oblý tvar ale zůstává). I takové detaily mohou ovlivnit výsledné aroma.

Sklenice by neměly chybět v žádné domácnosti, abyste mohli slavit se vší parádou a vydechnout u obležené mísy s uzeninami a sýry nebo u dobrého filmu, pobavit se s přáteli nebo si odpočinout s knížkou.

Dárková sklenička na víno pro přítelkyni - Sablio.cz
 

Pokud váháte, co pořídit za dárek pro přítelkyni k narozeninám, chcete něco nadčasového, nespotřebního a zároveň osobního nebo dokonce personalizovaného, s dárkovou skleničkou na víno rozhodně zabodujete.
 

Tipy na dárek k Valentýnu

Lásku by si měli lidé vyznávat každý den. Hektický způsob života a přemíra stresu ale často brání pravidelné romantice. Tak proč nevyužít speciálního dne a nevykouzlit hezkou chvilku, kdy si připomenete, jak moc pro sebe navzájem znamenáte.

Zapomeňte na okázalá gesta, to si nechte na dárky pro přítelkyni na Vánoce. Stačí maličkost. A těch najdete u nás na Sablio.cz nepřeberné množství.

E-shop Sablio.cz je nevyčerpatelný zdroj nápadů, jak podarovat svoje nejbližší. Partnery, rodiče, babičku s dědečkem nebo sourozence, kolegy, šéfa nebo novomanžele. Milým a vtipným dárkem totiž potěšíte vždy.

Nejprodávanější z kategorie: Pro přítelkyni

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.