Loading...

Jak vybrat dárek pro bratra? 4 tipy na dárek pro bráchu, který potěší

21.08.2023 17:59

Upraveno: 29.04.2024 10:22

Vybrat perfektní dárek pro sourozence někdy může být oříšek. Ovšem nabízí se několik skvělých tipů na dárky, které rozhodně potěší každého bráchu.

Nezáleží přitom na tom, zda jsou zrovna jeho narozeniny či Vánoce, zaručeně najdete perfektní dárek pro každou příležitost.
 

Fotodeka - osobitý dárek pro každého

Praktické dárky jsou skvělou volbou, jelikož je má v oblibě téměř každý. Mezi tipy na dárky pro bratra lze proto rozhodně zařadit deku s potiskem. Ta nabízí pohodlí, a hlavně je zdobena skvělým motivem. Můžete si tak vybrat ten ideální z nabídky.

Ovšem pokud chcete pořídit ten nejlepší dárek pro bratra, pak je ideální volbou fotodeka s vlastní fotografií.

Na výběr máte z různých rozměrů, velká fotodeka nabízí spoustu prostoru, který můžete ozdobit vlastní koláží z fotek či vlastnoručně vyrobeným motivem. Tento unikátní dárek zahřeje nejen tělo, ale i srdce.

Přečtěte si také náš článek, kde se dozvíte více informací o fotodekách, z čeho je vyrábíme, jakým způsobem na ně tiskneme a na co si dávat pozor při navrhování vlastního motivu.
 

Fotodeka: Deka z vlastních fotek jako úžasný dárek pro každého
 

Polštářek s potiskem nebo fotopolštářek

Kromě deky se samozřejmě nabízí také polštářek jako dárek pro bratra. K dispozici je opět několik připravených motivů, můžete vytvořit set s dekou nebo vybrat jen jeden z produktů.

Jeden z nich může být vánoční dárek pro bráchu, ten druhý pak dárek pro bráchu k narozeninám.

I u tohoto produktu si samozřejmě můžete připravit vlastní motiv. K dispozici jsou různé rozměry, snadno tak vyberete ten nejpohodlnější polštář.

Fotopolštářek můžete přizpůsobit dané příležitosti – vytvoříte tak perfektní dárek pro bratra k Vánocům, narozeninám či svátku.
 

Půllitr s gravírováním nebo půllitr s potiskem

Skleněný půllitr s vygravírovaným motivem nebo půllitr s potiskem zaujme na první pohled. Jde o ideální dárek pro bratra na Vánoce, zejména pokud hledáte něco univerzálního a originálního.

Ze sklenice si totiž může vychutnat pivo, ale třeba i limonádu. Při pohledu na gravírovaný motiv si přitom vždy vzpomene na vás.

A nemusíte zůstávat pouze u připravených designů – i na půllitr lze totiž nechat natisknout vlastní motiv.

Na výběr máte z jednoduchých a zdobených pivních půllitrů, doplnit je lze o vtipný či milý potisk a vznikne tak například unikátní vánoční dárek pro bratra.
 

Půllitr s gravírováním - Sablio.cz
 

Osuška s potiskem

Pokud vás nezaujala ani deka, ani polštář, nabízí se další praktický produkt s potiskem stvořeným přímo jako dárky pro bráchu. Jde o ručník s vlastním potiskem nebo osušku s vlastním potiskem – k dispozici jsou velké i menší rozměry.

Můžete si tedy vybrat, zda zvolíte osušku, nebo ručník. Kreativitě se meze nekladou ani v tomto případě – i na osušku můžete nechat natisknout vlastní fotografii či jiný motiv. Fotoosuška je perfektním dárkem, který je zároveň i praktický a nezůstane ležet v koutě.

Na Sablio.cz najdete pestrý výběr dárků pro celou rodinu. Prohlédněte si dárky pro sestry, dárky pro maminky, dárky pro tatínky či třeba dárky pro strejdy. To vše a mnohem více vás čeká společně s možností vytvořit zcela originální dárky s motivem z vlastních fotek.

Nejprodávanější z kategorie: Pro bráchu

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.