Loading...

Tipy na nejlepší dárky pro motorkáře

18.08.2023 12:11

Upraveno: 17.04.2024 15:19

Česká republika je motorkářská velmoc. Zatímco před patnácti lety byl počet registrovaných motocyklů kolem osmi set tisíc kusů, dnes je číslo o půl milionu výš. Obliba tedy roste raketovou rychlostí. Nehodovost se sice drží pod čtyřmi procenty, ale i tak jde o sedmý nejhorší výsledek v rámci Evropské unie.

Pomůcky, jako je helma, bytelná bunda s integrovaným chráničem páteře a kalhoty, vyšší boty s pevnou špičkou a kožené rukavice, jsou nutností.

Počáteční investice je vyšší, ale mnohokrát se vám vrátí. Věci vydrží po mnoho let (nezmění-li se tělesné míry motorkáře) a mohou vám zachránit život.
 

Jaký dárek pro motorkáře?

To je otázka. Praktické vybavení na motorku nechte stranou, to si musí každý vybrat sám, aby se cítil pohodlně a bezpečně. Na trhu je ale celá řada zajímavých doplňků a připomínek, jak dát najevo, že víte, čím ten druhý žije.

Tipy na nejlepší dárky pro motorkáře - Sablio.cz
 

Pozornost většiny motorkářů se totiž nepojí jen se silnými stroji, ale zasvětí svému koníčku každý den, přizpůsobí módní styl a celkovou vizáž a potrpí si na tematické doplňky do domácnosti.
 

Povlečení pro motorkáře

Kvalitní spánek je půl zdraví. O tom bez diskuze. Měli byste pravidelně větrat, zbavit se všech rušivých elementů (televize, věšáky na prádlo nebo závěsné lustry), poklidit, pořídit si kvalitní matraci a dát šanci květinám a esenciálnímu oleji, který vás uspí. A každý týden měnit ložní povlečení, abyste předešli množení roztočů a lenošení v peřinách se skvrnami od potu a plných oloupané kůže.

Při výběru povlečení se ale nemusíte držet zpátky. V kurzu jsou barvy, abstrakce, přírodní motivy i seriály a akční hrdinové. Stranou pochopitelně nestojí ani motorky. Jen si představte, že přes den sedíte na silném stroji a ani v noci se mu příliš nevzdalujete. Pořád spolu.

Povlečení pro motorkáře - Sablio.cz
 

Hledáte-li praktický dárek pro motorkáře, je motorkářské povlečení tou nejlepší možnou volbou. Běžně nemá člověk z takového balíčku záchvat radosti, ale se správným motivem zabodujete.

Někdo má slabost pro starší stroje, další dává přednost novinkám, jeden žije pro plast, jiný pro chrom. Povlečení s motivem motorky je ale jistota, která nikdy nezklame. 

Povlečení je na jedno lůžko, s hedvábným leskem, skrytým zipem a s potiskem z obou stran.

TIP: Chcete-li se blýsknout skutečně originálním dárkem pro motorkáře, vsaďte na dárky s vlastním potiskem. Stačí do systému nahrát fotografii dostatečné kvality a rozměry, které umožní rozložení obrázku na požadovanou velikost dárku. Jen těžko byste hledali nápaditější dárek pro motorkáře k narozeninám nebo k jiné příležitosti.
 

Tapety pro motorkáře

Každý byt nabízí dostatek prostoru pro experimenty. Prázdná stěna se najde všude. Co nahradit bílou výmalbu nápadnou tapetou, která připomene životní styl?

Dřív byly v kurzu lesní cesty nebo romantické západy slunce a písečné pláže, dnes už je nabídka motivů mnohem širší a vybere si opravdu každý. Mezi těmi s motorkářskou tematikou vládnou tapety motorek. Posezení v obývacím pokoji se zátiším u naleštěného stroje neomrzí.

Tapety pro motorkáře - Sablio.cz
 

Vyzdobit můžete i dlouhou chodbu nebo (pokud je partnerka na stejné vlně) ložnici.

Každý byt by měl odrážet toho, kdo v něm žije. Je úplně jedno, jestli si potrpí na doplňky ve stylu Provence, houpací křesla nebo květiny. Tapety se neprávem podceňují. Prostoru totiž dodají ten správný drive a i aplikaci (nebo odstranění) zvládnete levou zadní bez nehezkých stop na omítce.
 

Obrazy pro motorkáře

Pokud si na tapetu netroufáte, nemusíte zoufat. Mezi dárky pro motorkáře je ještě jeden poklad. Obrazy mají jednu velkou výhodu. Dají se přemisťovat. A to je důvod, proč jim lidé dávají přednost.

Narodilo se dítě a z chlapské trucovny bude pokoj pro miminko? Konečně jste našli vysněný byt a balíte kufry? Musíte v manželství dělat kompromisy a dát prostor poličkám s rodinnými fotografiemi nebo fíkusu? Obraz sundáte a pověsíte tam, kde mu bude lépe.

Obrazy pro motorkáře - Sablio.cz
 

Pohled na mašinu se spoustou koní vykouzlí úsměv kdykoliv. Nehledě na značku, množství chromu a naleštěnou nádrž.

Tisk je na plátnu s vysokou gramáží a se speciální laminační vrstvou pro zvýraznění barev a ochranou proti vyblednutí. Je napnutý na dřevěném rámu. V nabídce máme obrazy různých velikostí, chcete-li ale něco extra, vícedílný radost znásobí.
 

Vtipné dárky pro motorkáře

Pokud srdce obdarovaného žije skutečně jen pro silné stroje, pořiďte doplňků pro motorkáře klidně víc (najednou nebo postupně, jak budou přicházet příležitosti). Co třeba ubrus, ručník, taburet, závěsy nebo samolepka na notebook, deka, půllitr, skleničky na víno a výběr sladkostí, jako jsou gumové bonbóny, mentolky a karamelky?

Nabízíme toho ale mnohem, mnohem více. V mnoha kategoriích najdete dárky pro maminky i tatínky, novomanžele, sourozence nebo kamarády. Pro každého něco, abyste nemuseli dělat kompromisy.

Nejprodávanější z kategorie: Pro motorkáře

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.