Loading...

Tipy na dárky pro kamarádku

14.08.2023 22:35

Upraveno: 03.10.2023 14:54

Pokud hledáte dokonalý dárek pro svou kamarádku, vyplatí se vsadit na originalitu a osobitost. Jedinečné dárky dovedou opravdu okouzlit, ať už jde o polštář s vlastním potiskem či třeba hrnek s vtipným motivem. Možností je celá řada, zde najdete několik tipů na skvělé dárky pro kamarádku k různým příležitostem.

Tipy na dárky pro kamarádku - Sablio.cz
 

Polštář pro kamarádku

Dárek pro kamarádku by měl být jednoduše dokonalý. Najít ideální věc přesně na míru někdy může být složité.

Pokud hledáte praktický, ale hlavně originální dárek pro kamarádku, nabízí se polštář. Vyberte motiv, který vystihuje vaše přátelství a společné zážitky.

Polštář pro kamarádku - Sablio.cz
 

Pokud se vám nezalíbí žádný design v nabídce, můžete si nechat vyrobit polštář z fotografií. Každé ráno a večer, kdy se kamarádka uvelebí na polštáři, bude mít pocit, že jste jí nablízku.

Hrnek pro nejlepší kamarádku

Někteří lidé praktické dárky prostě zbožňují. Pokud mezi tyto lidi patří i vaše kamarádka, jako další tip se nabízí dárkový hrnek – ten je perfektní pro milovnice čaje nebo kávy.

Dárky pro kamarádky mohou být bláznivé a kreativní. Neváhejte vybírat z pestré nabídky hrnečků pro kamarádku. Jistě najdete design, který vystihne vaše přátelství.

Hrnek pro nejlepší kamarádku - Sablio.cz
 

A pokud byste přeci jen měli jinou představu, můžete nechat hrnek potisknout vlastním motivem. Vznikne tak originální kousek. Vlastní potisk je skvělou volbou pro vánoční dárky pro nejlepší kamarádku, ale hodí se k různým příležitostem.

TIP: Pokud chcete k dárku napsat i nějaké věnování, tak se podívejte na článek: Jak napsat dojemný text pro kamarádku
 

Nejlepší dárky pro kamarádky
Prohlédněte si všechny dárky pro kamarádky na jednom místě.

 

Sklenice na víno pro kamarádku

Stále hledáte další nápady na dárky pro kamarádku? Zvolte sklenice na víno. Pokud si společně rády vychutnáte sklenku vína, rozhodně oceníte stylové nádobí.

Vínové sklenice navíc najdou využití kdykoli, ať už jde o speciální příležitost či běžné odpoledne. Jde o skvělý dárek pro kamarádku k narozeninám, ty můžete spolu rovnou oslavit vínem.

Sklenice na víno pro kamarádku - Sablio.cz
 

Kamarádka originální sklenice jistě ocení, využít je totiž může i bez vás, přitom si na vás vždy vzpomene. Vybírat můžete z milých nápisů či vtipných hlášek a zvolit tak to pravé.

Na našem e-shopu najdete pestrou nabídku, vyberete tak dárky pro kamarády, dárky pro tatínky i dárky pro maminky. Nechybí ani dárky pro bráchy i sestry a mnoho dalšího.

Produkty jsou vhodné pro různé příležitosti, můžete tak vybrat třeba i dárky pro novomanžele. Navíc lze vytvořit zcela originální dárek z vlastních fotek.

Nejprodávanější z kategorie: Pro kamarádku

Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.