Loading...

Dárky pro maminku

20.07.2023 16:02

Upraveno: 25.10.2023 20:12

Každá maminka je jedinečná, výběr toho pravého dárku proto mnohdy může být výzvou. Vždy je důležité myslet na to, jaký dárek jí udělá radost, ovšem spojit to můžete také s vyjádřením lásky a vděčnosti. Zde najdete inspiraci, co své mamince darovat k různým příležitostem – ať už jde o Vánoce či obdarování jen tak pro radost.

Dárky pro maminku k Vánocům

Vánoční období je pro mnoho lidí perfektní příležitostí pro trávení času se svou rodinou. A samozřejmě je také čas na rozdávání dárků. Pokud hledáte osobitý dárek, nabízí se fotodeka. Na tu můžete přenést své oblíbené rodinné vzpomínky. Může jít o roztomilý či vtipný dárek – deku s vlastní fotkou lze přizpůsobit vašim představám.

Nejenže jde o praktickou věc, ale hlavně jejím prostřednictvím můžete mamince připomenout společné okamžiky, které jste jako rodina prožili.

A pokud preferujete spíše profesionální design, můžete vybírat z různých, již hotových motivů dek. Nabízí se různé úsměvné citáty, láskyplné nápisy i hezké obrázky, které potěší.

Dárky pro maminku k svátku

Svátek a den matek je dalším ideálním dnem, kdy můžete svou maminku obdarovat. Dárky s vlastní fotkou jsou velmi oblíbené a hodí se pro jakoukoli příležitost. Kromě deky se nabízí různé polštáře s potiskem. Ty poskytují komfort, který si každý zamiluje. Použít je lze na gauči, v posteli či jednoduše kdekoli k odpočinku. I v tomto případě můžete zvolit polštářky s vlastní fotkou, či vybrat některý z dostupných motivů.

Hotové designy jsou okouzlující, ovšem ten pravý osobní dárek vzniká právě díky potisku z vlastní fotky.

Dárkový polštářek pro maminku

Dárky pro maminku k narozeninám

Narozeniny jsou velmi významným dnem, který si záleží náležité oslavy. A samozřejmě i perfektní dárek. Pokud stále hledáte ty nejlepší dárky pro maminky, nabízí se další praktické vybavení do domácnosti. Například gravírované sklenice na víno – přijdou vhod, jsou krásné, navíc díky osobnímu vzkazu jde o milý dar, který zahřeje u srdce.

A jelikož si maminky zaslouží to nejlepší, přidejte ke sklenicím ještě další věci.

Chybět by nemělo víno, láhev s vlastní etiketou se vzkazem je k výjimečnému dni jako jsou narozeniny ideální. A pokud si vaše maminka ráda víno opravdu vychutná, přidejte ještě sadu na víno, která obsahuje vše potřebné pro elegantní servírování. Dřevěná krabička s gravírováním je jednoduše okouzlující.

Dárky pro maminku z lásky

Nemusí být ani speciální den, abyste svou maminku mohli obdarovat. Nečekané dárky z lásky totiž mnohdy potěší nejvíce. Milou drobností je hrnek s vlastní fotkou, vybírat můžete z mnoha různých možností. Fotka na hrnečku vyvolá vzpomínky při každém pohledu.

Horká káva či čaj vybízí k relaxaci, proto je dobré přidat ještě nějaké dobroty, třeba čokoládové pralinky. K dotvoření příjemné atmosféry se pak hodí ještě dárková svíčka – i ta může být zdobená unikátní etiketou, která dá najevo vaši lásku k mamince.

Právě maminka je člověkem, který se celý život stará o náš blahobyt. Darování osobitého dárku je skvělým způsobem, jak jí dát najevo svou vděčnost a udělat jí radost. Praktické dárky jsou skvělé, nemusí přitom jít zrovna o hrneček.

Nicméně různé vybavení do domácnosti s vlastní fotografií je jednoduše skvělé – najde využití v každodenním životě, může tak vaší mamince připomínat, že je milována – a přitom má stále na očích oblíbenou fotku, která vyvolává krásné vzpomínky.

Dárky s vlastním potiskem jsou originální a neokoukané, navíc mají osobní význam a potěší tak o to víc. Ovšem dostupné jsou samozřejmě i produkty s hotovým designem, které také rozveselí.

Dejte si záležet s výběrem, zbytečně se jím však nestresujte – díky fotodárkům totiž vždy můžete snadno získat originální a působivý dárek.

Nejprodávanější z kategorie: Pro maminku


Vaše příběhy

Ohlasy našich zákazníků

Je skvělé, že děláte radost ostatním a my toho můžeme být malou součástí.

Určitě u Vas ještě někdy nakoupím. Rychlost a provedení za mě úplně super. Byla jsem mile překvapená ze vzhledu deky. Uvažuji nad dalším výrobkem pro mě osobně. Což mluví za vše.

Recenze odk Katky
Katka Praha

Objednávala jsem závěsy vlastních rozměrů - skvělá komunikace, ochota a rychlost výroby. Nádherné zboží, které stoprocentně splnilo moje očekávání. Obchod doporučuji.

Recenze od Natálie
Natálie Ústí nad Labem

Spolupracujte s námi

Máme znalosti, technologie a vášeň pro to, co děláme. Nabízíme různé možnosti spolupráce pro firmy. Pomůžeme vám rozšířit sortiment a oslovit nové zákazníky.